neviem... mám záchytné body... a ak ich stratím tak sa na ne pýtam...ťažšie to bolo v Prahe lebo bolo ťažké naďabiť na neturistu ale to sme neboli stratene vynasli sme sa
ja, vzhľadom na to, že mám nulový orientačný zmysel, sa často nájdem v situácii, keď len bezradne idem za davom, ktorý sa tvári, že vie, čo a ako a kam. takže ak idem na koncert a neviem nájsť podnik, idem s davom, ktorý pôsobí, že ide na koncert. na letisku zásadne behám za davom a tak
hlavne nemam rad, ked idem niekde na dlhu cestu sam, v strede sa dozviem, ze vlak dalej ist nemoze a potom potrebujem 3x prestupovat na autobusy a vlaky
v tom pripade sa drzim ludi a idem vsade tam kde skupina
az na pripad, ked sa asi 50 ludi snazilo natrepat do 1 lozkoveho vozna..vtedy som siel do kupecka sam s jednou cinankou a starou tetkou
poznám prípad zo @6 ... Inštrukcie na letisko boli už pri vstupe do letiskovej haly. "Hlavne sa niekoho drž. Vidíš? Oni vyzerajú ako by mali ísť aj s prestupmi s tebou. Ich sa drž!" ... No a vážne sme už v Prahe prišli na to, že máme rovnaký cieľ.
Držanie sa davu mi určite pomohlo pri výstupe z lietadla .. Nie je tam v podstate kde sa stratiť zo začiatku, ale je dobré vidieť niekoho koho si pamätáte z lietadla! Viete, že ste na dobrej ceste.
Ale všeobecne sa nejak nedívam na to kadiaľ ide niekto iný. Ak poznám cieľ, tak sa k nemu dostanem ... SAMA ... bez davu
nemavam take. povacsine vytasim telefon, alebo mapu a idem podla toho. ak vsak ani jedno nie je dostupne, tak sa bud spytam alebo sa pozriem kam vsetci smeruju a vyhodnotim situaciu ci sa hybat s nimi, alebo to skusat inym smerom.
Velakrat sa vsak rada odclenujem,mam pocit,ze idem svojou cestou,a preto ma nevyhnutne postretne len to,co malo stretnut iba mna,nikoho ineho a to je to,co som hladala - urcite sa mi to uz stalo,len som si to neuvedomila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hlavne nemam rad, ked idem niekde na dlhu cestu sam, v strede sa dozviem, ze vlak dalej ist nemoze a potom potrebujem 3x prestupovat na autobusy a vlaky
v tom pripade sa drzim ludi a idem vsade tam kde skupina
az na pripad, ked sa asi 50 ludi snazilo natrepat do 1 lozkoveho vozna..vtedy som siel do kupecka sam s jednou cinankou a starou tetkou
Držanie sa davu mi určite pomohlo pri výstupe z lietadla .. Nie je tam v podstate kde sa stratiť zo začiatku, ale je dobré vidieť niekoho koho si pamätáte z lietadla! Viete, že ste na dobrej ceste.
Ale všeobecne sa nejak nedívam na to kadiaľ ide niekto iný. Ak poznám cieľ, tak sa k nemu dostanem ... SAMA ... bez davu
"Its good to go with the crowd as long as it takes you forward"
Velakrat sa vsak rada odclenujem,mam pocit,ze idem svojou cestou,a preto ma nevyhnutne postretne len to,co malo stretnut iba mna,nikoho ineho a to je to,co som hladala - urcite sa mi to uz stalo,len som si to neuvedomila.