Zaujíma ma to, lebo moji spolužiaci sa minule hrozne smiali, keď to jedného mama vyslovovala po stovkách a mne sa to zdalo normálne, preto chcem vedieť, čo ľudia viac uprednostňujú...
Prepáč, nabudúce radšej založím diskusiu o tom, čo mám robiť, keď mám 16 a som tehotná, alebo či je jebawucki xalan z wedlajsej triedy do mňa
@16@stage ty si ako moja mamka ....teda ona to ešte zľahčuje ako 0 -19 -0 -8 ....to je psycho..., ja hovorím všetko po jednom..tak! nech si ten dotyčný počká..ako to dopadne
Ako nechcem si namýšľať, ale 5 telefonátov z neznámeho čísla, ktoré 3 sekundy po zdvihnutí položili a dva či tri z normálneho, neutajeného, kde sa ma nejaké decká pýtali, či máme doma chladničku a podobné veci a strašne sa na tom zabávali... Je to náhoda?
Tak svoje diktujem po desiatkach s poslednym trojcislim v stovke (xx xx xx yyy), pretoze... no su tam tak usporiadane tie cislice, ze sa mi to takto hodi... potom cisla, ktore si pamatam diktujem takym sposobom, akym si ich pamatam (tiez rozdelene na co najjednoduchsie skupinky) a ked diktujem cisla, ktore neviem, tak... vlastne ani neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Vedela som, že sa to niekto spýta
Nechcela som tam dávať náhodné, keď už má niekto niekoho obťažovať, nech som to ja a nie nevinný človek
Taká mladá, a už hreší -
- to človeka nepoteší..
Povedz mi prosímťa, čo je na nej jebnuté
Zaujíma ma to, lebo moji spolužiaci sa minule hrozne smiali, keď to jedného mama vyslovovala po stovkách a mne sa to zdalo normálne, preto chcem vedieť, čo ľudia viac uprednostňujú...
Prepáč, nabudúce radšej založím diskusiu o tom, čo mám robiť, keď mám 16 a som tehotná, alebo či je jebawucki xalan z wedlajsej triedy do mňa
@flussica
Je, je
@etelnair Keď mi bude volať 0904 317 920 budem vedieť, že si to ty!
V dnešnej dobre stačí že mykneš prstom a budú sa smiať.
A práve preto,že je úplne jedno,ako sa to vyslovuje sa mi to zdá byť jebnuté
@wampirekiss Hej, je! Zavolaj, ak neveríš