Ked niektori ludia odcudzuju ine hudobne styly,ktore nepocuvaju
minule som sla autobusom domov a zamierila som si to dozadu...v patke sedeli 2 chalani a ja ako zvycajne oblecena v ciernom, s retazou na boku a arafatkou som si sadla par sedaciek pred nimi...ked som sa tam tak blizila tak ten jeden ze: ,,aha, punk is de
Máš úplnú pravdu...Ani mne sa nepáči keď na seba každý navzájom pindá, ale zase to treba brať tak, že keď raz niečo zastávajú, tak nech za tým stoja, za každú cenu, teda pokiaľ to neprekračuje medze.
Podľa mňa nniketorí uvažujú asi tak, že by bola urážka daného šrýlu neuraziť iný štýl. Neviem, ale i tak je to od nich dosť bezočivé...Ale vždy ostanú takí ľudia...to sa nedá zmeniť
Správne, je absolútne hlúpe hovoriť niekomu, že počúva zlý hudobný štýl. K niektorým mám aj ja výhrady, ale radšej držím hubu a krok... Nad takými ľuďmi sa netreba zastavovať, radšej na nich kašľať.
looool tha to je sranda no lebo ja som tiez jeden z tych ciernych ludi s arafatkou okolo krku a co tebe je do toho co ti povedali ? maj to v thak ako oni mali pravdepodobne teba
Všimla som si ,že niektorí Emo ludia tu na birdze sú skutočne podráždení tým ako sa do nich podľa ich označenia "mi ostatní" navážame.
Vpodstate sú právom otrávení , rešpektujem ich rozhorčenie.A myslím,že nieje správne odcudzovať jednotlivé hudobné štýly...hlavne ak o nich dotyčný nemá ani páru.
- je rozdiel pokiaľ sa v nich vyzná, poprípade si niektorými prešiel /koniec koncov to pravé hľadáme celý život /
-lenže tak ako mi nechceme aby sa nám posmievali , nemali by sme to robiť ani iným .
Môžme pokojne nadávať aký skur**** svet je okolo nás ked si neuvedomujeme že ten svet vytvárame my tu a teraz .
a este vcera v bare sme si s kamaratkou dali pustit neco od green day...a tma tkai hiphoperi hrali futbal stolny...a oni ze boze pusti nejaky hiphop...a tie babenky co boli s nimi ze:boze to kto pocuva linkin park...no ja som nemohla ze linkin park ...tak takychto ludi uz naozaj zboznujem
Jasne,ale toto ked ti ešte niečo povedia alebo sa smeju je v poho,to sa im da odpičovat alebo nereagovat ale ked prijebani nackovia vidia typka čo ma čiro alebo dredy a hned ho zmlatia? Nad tymto sa už rozum pozastavuje... Ale človek nemože byt ticho,pretože je niekedy už nenormalne čo si kto dovoluje... FIGHT FOR YOUR RIGHTS!
Ja som sla minule autobusom a taky dost priblblo vyzerajuci chalan si tam pustil z mobilu na plne pecky hip-hop ci co to bolo(a to nie niekde vzadu kde ich tak nepocut ale v strede). Ako nic proti nim nech si pocuvaju to co chcu ale nemusia tym otravovat aj inych ludi. A v autobuse! Sak bol plny starych ludi! To podla mna uz nie je ze vyznavanie hudobneho stylu to je obycajna drzost.
Zalozila som diskusiu "fuj" a bolo to o tom ze Elan je hovno...no ja ich nemam rada a bolo to prehnane co som napisala...inac mi je jedno ze co kto pocuva ale ak niekto pocuva "hudbu" s rasistickymi textami tak na to uz nemam slovo...
Ak niekto uraza tvoj hudobny styl...usmej sa na nich...a neukazuj ze ti to ide na nervy!
súhlas...aj ja som punkáčka a takéto narážky ma vážne štvú,ale povzniesla som sa nad nimi...každý len zazerá,že čo sa to k nim čierne blíži... ale mám ich na háku Punk´s not dead!...
No viesco, ked vyjdes von a kazdy pojebany hip hopak na teba vykrikuje nieco v zmysle satanistka(aj ked satanizmom pohrdam)....tak no neodsudzuj ich...hovada sproste
ĽUDIA? NEVIEM, ČO NA TOM PUNKU VIDÍTE! VEĎ JE TO OTRASNÉ! PUNKERI SÚ HLUPÁCI, LEBO ODSUDZUJÚ HIP-HOP A PRITOM HIP-HOP JE ABSOLÚTNE COOL!!!!!!!! TAKŽE, ....... HIP-HOP IS THE BEST...4EWER!!!!!!!!!
čakala som že Mikino158 je 13 a menej ročny ..... a ty moj zlaty čo vidis na hip hope??:...nebudem sa tu do teba navažať,ale skus pochopit ze ked ty nemas rad punk,niekto iny nema rad hip hop .. pre teba je naj podmaz a do toho basničkovanie,pre inych je to kvalitna gitarka a bicie.../obrazne ok? / tkaže si ži svoj hip hop a nenadavaj na inych...zlate pravidlo nerob inym to , čo nechces aby oni robili tebe ..a UŽ idem k diskusii ... aj ja som s tych "čiernych s arafatkou " ...neviem,mne sa este nestalo žeby mi niekto nadawal koli tomu.... no ked si odmyslim tie pohlady ...asi su niektori neni zvyknuti na to , ze kolo nich neprejde typek v xxxl gaťach ale niekto iny,a proste si to očumuju lebo to nepoznaju ..mne tie pohlady newadia osobne ... a nadawky by som dokazala prehltnut,možno ..pekny den
tak toto štve aj mňa....a ešte viac ma štve,keĎ mi všetci nadávajú do EMOv,lebo nosím maskáče(neviem čo je an tom EMO)...akože neodsudzujem žiadny štýl,každý nech si počúva čo chce,ale nemusí tým otravovať ostatných...
Fakt,keď niekto niekoho odsúdi len preto,akú hudbu počúva tak ani nemá šancu zistiť,aký je to človek....
No to s emom stve aj mna, chodim v meste obleceny v ciernom mam dlhe vlasy aj ofinu ale zo zadu mam takmer 20cm vlasy a furt mi kricia EMOO alebo prijebanec a ine nadavky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Podľa mňa nniketorí uvažujú asi tak, že by bola urážka daného šrýlu neuraziť iný štýl. Neviem, ale i tak je to od nich dosť bezočivé...Ale vždy ostanú takí ľudia...to sa nedá zmeniť
Vpodstate sú právom otrávení , rešpektujem ich rozhorčenie.A myslím,že nieje správne odcudzovať jednotlivé hudobné štýly...hlavne ak o nich dotyčný nemá ani páru.
- je rozdiel pokiaľ sa v nich vyzná, poprípade si niektorými prešiel /koniec koncov to pravé hľadáme celý život /
-lenže tak ako mi nechceme aby sa nám posmievali , nemali by sme to robiť ani iným .
Môžme pokojne nadávať aký skur**** svet je okolo nás ked si neuvedomujeme že ten svet vytvárame my tu a teraz .
btw: techno 4ever
inak pise sa odsudzovat, odcudzovat je nieco ine
Ak niekto uraza tvoj hudobny styl...usmej sa na nich...a neukazuj ze ti to ide na nervy!
,,kazdy pojebany hip hopak,,
,,tak no neodsudzuj ich...hovada sproste,,
zas nie vsetci su taki,toto si povedala prilis vseobecne...smola ze si nadabila na ,,deti,,
ked su niektori ludia oneho stylu drbnuti,neodsudzujte kvoli nim hudbu..
Hip hop/rap nie je hudba, takže ho odsudzovať môžem Ale hm.. ok.. zhodneme sa na tom, že sú to zvuky
Ok, vážne. Je to na zlosť, ale oni tým dokazujú svoju mentálnu úroveň.. alebo skôr jej absenciu Takže sú v konečnom dôsledku skôr na poľutovanie
PUNKS NOT DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt,keď niekto niekoho odsúdi len preto,akú hudbu počúva tak ani nemá šancu zistiť,aký je to človek....