PLEASE HELP! Zacal mi haprovat noteboocik... mrzol, tak som to násilne restartoval a on sa asi urazil... stale mi tam vybieha ponuka: "stav nouze, MS DOS, spustit beznym spusobem" atd. a pri kazdej z moznosti sa chvilu tvari, ze daco robi, potom na zlom
@3 treba hladat chybu v HW podla mna.vidim to na RAM, existuju diagnosticke nastroje na ram,ale nie su spolahlive.ak mas onboard zvukovku,grafiku a vsetok hardware.tak ten by sa pookazil nemal
neviem neviem, BSOD vyskoci na zaklade chyby hardwaru a nie softwaru,aspon mne sa par krat ukazal a bola to chyba zvukovky, zvet to niekomu kto sa tomu rozumie
skús ho nechať do rána odležať, minule mi takto skapal storočný NB, lebo sa prehrial a ráno už šiel v pohodičke, ale pochybujem, že to je tento prípad.
dostala ma otazka "aky mas operacny system" ked pise ze ma blue screen teda modru obrazovku asi nema vistu alebo linux jedine XP ma modru vista ma cerveny screen uz a linuxy maju cierny a k teme @0 treb si zistit aka to je chyba a ci je sposobena niakym programom moze obmedzovat ramku niakym sposobom alebo to moze byt cokolvek ine radsej skoc za niekym na blizku kto sa do toho viac vyzna a nech sa na to pozre alebo skoc na reklamaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@6 windows XP... on aj chvilu nabieha a potom spadne...
skús ho nechať do rána odležať, minule mi takto skapal storočný NB, lebo sa prehrial a ráno už šiel v pohodičke, ale pochybujem, že to je tento prípad.
btw: aká značka NB?