@sandy114 nesúhlasím. Bezdomovci to pijú kvoli zaujímavým cenovým reláciám, ale sú ľudia, ktorí to pijú kvôli jeho chuti a kvôli jedinečným účinkom a nie sú vôbec bezdomovci
Už som to dlho nepil, ale keď som to pil každý piatok, tak som to neriedil ale poznám ľudí, čo do toho dávali Tang, šumienky a podobne, to mi moc nechutilo
@interrupcio jasne aj horsi bolehlav na dalsi den, skor sa ti z neho urobi zle, lebo je tam ovela viac kvasnic... a kde ta ma zahrievat? pri chlastani flase na ulici v decembri?
@sandy114 a co maju kvasnice s tym, ze mi bude zle?
a inac... v čuče nie su kvasinky.. po skonceni kvasenia čučo prebehne mikrofiltráciou, presne tak ako pri výrobe normálneho vína alebo piva... v burčáku napr. kvasinky sú a neni mi z neho zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@sandy114 cuco jednak viac zahreje, a ked sa opijes z cuca mas lepsiu naladu ako z ineho chlastu
@funday ovocne
a inac... v čuče nie su kvasinky.. po skonceni kvasenia čučo prebehne mikrofiltráciou, presne tak ako pri výrobe normálneho vína alebo piva... v burčáku napr. kvasinky sú a neni mi z neho zle