pisem kombinaciou oboch, tj tlacene ale niekedy ich nadvazujem na seba ako pisane, lebo je to tak rychlejsie.. niekedy pisem male l tlacene (ak je na zaciatku slova) a ak v strede tak pisane, lebo sa mi lepsie nadviaze.. a tak
@ohavnost jaj nie, sorry, to som s tebou práveže súhlasila, že aj keĎ to po mne nikto neprečíta, ale je to rýchlejšie (dokonšila som myšlienku podľa seba
Pisem mojim specialne unikatnym pismom ktore som nazval chakomika , je to zmes anglictiny , slovenciny , tlaceneho a pisaneho pisma , velke a male pismena sa striedaju v absolutne nepavidelnych intervaloch , podla toho ako si to vasa fantazia zariadi a anglicke slova sa pouzivaju v pripade ze si nevieme spomenut na slovenske slovo a naopak .
v škole som písaval písaným, ale keď si píšem niečo pre seba tak tlačeným, síce to ide o niečo pomalšie a o niečo viac namáha ruku, ale tie pohyby sú krátke rýchle a je ich veľa takže mám pocit že píšem rýchlejšie, ale HLAVNE sa to po mne dá spätne prečítať, narozdiel od písaného
Ja už asi výrazne len tlačeným (*príležitostné viazania, keď je spomaľujúce zdvíhať pero, tak tie nepovažujem za mix písaného a tlačeného - ono je to furt tlačené, len je tak legáto , som sa tak nejak začala profilovať ešte na ZŠ, keď už do nás ale nehustili písanie písaným.
Neviem písať, píšem len "XXX..." - aj to nie ručne ale nožne. A všetky koncepty v zošitoch a poznámky z prednášok sú len nožné "XXX..." Potom to musím doma prekladať a prepisovať do počítača, málokedy sa mi to však podarí rozlúštiť.
podľa toho čo, napríklad e píšem tlačeným, a tiež tlačeným, t zvyčajne tlačeným, ale také písmenká ako m, k, b ... písaným ale dokopy sa to viac podobá na písané než na tlačené
Píšem takisto ako tu bolo spomenuté,aj písaným aj tlačeným,ale záleží to aj čo píšem,kedy a kde píšem,logicky vzorce z chemie tlačeným,diktáty a podobné písaním(aby niekto nepovedal,že neviem normálne písať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale veľké písmená píšem zásadne tlačeným (teda Ouch - o tlačeným, uch normálne písaným), aj na začiatku vety
Ja už asi výrazne len tlačeným (*príležitostné viazania, keď je spomaľujúce zdvíhať pero, tak tie nepovažujem za mix písaného a tlačeného - ono je to furt tlačené, len je tak legáto , som sa tak nejak začala profilovať ešte na ZŠ, keď už do nás ale nehustili písanie písaným.
Tlačeno-písané slovensko-anglické.
ani ja ho po sebe neviem precitat
všetci tvrdia, že mám pekné písmo, len nečitateľné ale úhľadné
hlavne na prednáškach píšem strašne rýchlo, aby som všetko stihla a nikto iný sa v tom nevyzná...
ale aj tak... vyzerajú moje poznámky dosť čudne