@dudri z vyssie menovanych je to Radiohead a Slipknot, ale zda sa mi, ze ty si pisal kedysi aj o Pixies, Adept, NIN, atd., alebo to si ta mylim s inym autorom?
@dudri ospravedlnujem sa, nie som nejaky pravidelny citatel masla a ked ho citam tak sa mi zda, ze vzdy vidim tvoje meno ako autora clanku ..vlastne si mi zafixovany ako jediny reporter masla
mal, alebo skor mohol by som ho viacej citat, ale aj tak si myslim, ze sa mi budu autori zlievat, ale ako som si tak precital niektore clanky, tak tam vidno rozdiely, hlavne vo vyjadrovani a pouzitej slovnej zasoby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a dakujem @puberslatinocelny - emu za moju vyhru
@hajzelbaba ok, odteraz ta budem zdravit
ahoj
Moze byt aj Arpád ?
@dudri z vyssie menovanych je to Radiohead a Slipknot, ale zda sa mi, ze ty si pisal kedysi aj o Pixies, Adept, NIN, atd., alebo to si ta mylim s inym autorom?
ale vdaka za podporu, precitaj si o Beastie Boys a Ronnym Jamesovi Diovi!
ten kokooot napisal Pixies..nie @dudri predsa!!! ach boze..
musis viac citat maslo.. jediny reporter casaku tam ide vypustit svoju dusu...
mal, alebo skor mohol by som ho viacej citat, ale aj tak si myslim, ze sa mi budu autori zlievat, ale ako som si tak precital niektore clanky, tak tam vidno rozdiely, hlavne vo vyjadrovani a pouzitej slovnej zasoby
a tak.