ked pocuvam pesnicku nesnazim sa jej porozumiet....zameriavam sa len na rytmus...akonaahle sa dozviem slova moze sa stat ze koli nim znenavidim pesnicku ktoru som predtym milovala
na pocutie rozumiem vacsinou tak 1/2 - 2/3,zalezi aj od vyslovnosti, ale ked si precitam text tak viac menej vsetko, aspon vyznamovo aj ked niekedy nerozumiem uplne kazde slovicko
ako kedy niekedy rozumjem ale priznam sa ze vacsinou nie ale ked ma zaujme hlas a hudba tak mi to je jedno, a ked pocuvam castejsie tak sa casom nieco na mna nalepi
v pohode ... ale inak niekto tu spomínal Nicki Minaj..k nej by som povedala iba toľko že jej rozumie človek úplne v pohode práveže (myslím aj tie jej vtipné raperské časti) ..srandovná
pozerat serialy/filmy/kratke scenky ci uz s americkou alebo anglickou anglictinou problem nemam..ale v piesnach som vacsinou uplne strateny, a ked si nahodou nieco pospevujem, tak to si sam podosadzujem vlastne slova, ktore mi tam pasuju
väčšinou áno, ak náhodou nie tak si pozerám texty a keď mi to ani z textu nedojde že o čo ide (ak je nejaká komplikovaná veta na pochopenie) tak si pozerám aj preklady.
Ale strašne som sa smiala keď hrali v rádiu Pitbulla a mama ma žiadala o preklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
jop, povacsinou hej, ale pocuvam taku hudbu, kde ma text zaujima zase, takze si ho vacsinou pozriem a prestudujem ^.^
ale rap sa neráta, že? lebo taký Busta Rhymes, to neni možné
v tejto pesničke sa mu nedá niekedy rozumieť a absolútne netuším ako to robí
.. väčšinu ale tiež záleží od žánru a od @2
to podľa mňa neni možné, aby človek dával hentaké množstvo slov za sekundu on to poekne pomaly odrecituje a oni to potom zrýchlia, určite
Ale tak skúste porozumieť lyrics od Pitbulla a Nicki Minaj
@sugy1 pri pitbulovi treba aj španielčinu a nicky sa dá rozumieť
to si pamätám, že som si to vždy "spievala" ako blblblblblblbl a potom som víťazoslávne povedala STOP!
teraz, keď to ale počúvam, tak celkom aj rozumiem, nie je to až také.
no je fakt,že busta rhymes prdí slová jak motorka strašne moc úplne.
Ale tiez na hudobnom style.. napr pri black metale je obcas tazko rozumiet.. a to to moze byt kludne rovno po slovensky.
Ale strašne som sa smiala keď hrali v rádiu Pitbulla a mama ma žiadala o preklad
jasan
usudzujem z toho ze Busta musi mat male ucty za telefon ale zase nie je to uplne nemozne mu rozumiet
kto tam porozumie aspon 1 vete, je u mna boss
holt uz to robi nejaky ten piatok asi