@Ayreen sestra tam chodi druhy rok a asi vie lepsie ako ti co tam nechodia..a pocuju nieco len z pocutia..Ale sak mne je jedno len jej nazor som napisal @001zuzka..Sestre sa tam paci ..to je vsetko . A na reci ludi ktori tam nechodia alebo na hocijaku inu skolu by som sa nespoliehal. Radsej o ludi ktori tu skolu osobne navstevuju
Ja sam studujem na UK a je tu pekny neporiadok, to treba priznat. Pristup k studentom 0 bodov, informovanost strasna, kvalita vyucby najma u niektorych starsich pedagogov nulova... Mam vsak pocit, ze mladi ucitelia maju svoj standard a su lepsi ako ti, ktori pomaly odchadzaju. Takze by som povedal: ,,nacakajte zazrak, ale inde je to este horsie"! V Trnave poznam par ludi a maju tam tazsie aj lahsie predmety ako u nas... Vo vseobecnosti su lepsi najma v pristupe a aj v kvalite vyucby, u nas to kompenzuju studenti, ktori zvycajne chcu hlavne Bratislavu a preto sem ide hlavne elita (viem o vynimkach Vo vam studujem na UK a je tu pekny neporiadok, to treba priznat. Pristup k studentom 0 bodov, informovanost strasna, kvalita vyucby najma u niektorych starsich pedagogov nulova... Mam vsak pocit, ze mladi ucitelia maju svoj standard a su lepsi ako ti, ktori pomaly odchadzaju. Takze by som povedal: ,,nacakajte zazrak, ale inde je to este horsie"! V Trnave poznam par ludi a maju tam tazsie aj lahsie predmety ako u nas... Vo vseobecnosti su lepsi najma v pristupe a aj v kvalite vyucby, u nas to kompenzuju studenti, ktori zvycajne chcu hlavne Bratislavu a preto sem ide hlavne elita (viem o vynimkach Vo vseobecnosti povazujem Trnavu za rovnu s UK, ale neviem, ci prejde komplexnou akreditaciou ako univerzita. O Sladkovicove som pocul iba same zle spravy... Pedagogovia vravia, ze studenti su odpad nehodni pravneho vzdelanie (to nehovorim ja
BVSP je sukromna skola, ale da sa tam ziskat kvalitne vzdelanie - ked sa chce. Ja osobne som tam chcel ist studovat na doktorandske studium, ale bohuzial ho asi dovtedy zrusia (nepredpokladam, ze by presli akreditaciou na univerzitu). seobecnosti povazujem Trnavu za rovnu s UK, ale neviem, ci prejde komplexnou akreditaciou ako univerzita. O Sladkovicove som pocul iba same zle spravy... Pedagogovia vravia, ze studenti su odpad nehodni pravneho vzdelanie (to nehovorim ja
BVSP je sukromna skola, ale da sa tam ziskat kvalitne vzdelanie - ked sa chce. Ja osobne som tam chcel ist studovat na doktorandske studium, ale bohuzial ho asi dovtedy zrusia (nepredpokladam, ze by presli akreditaciou na univerzitu).
no teda mam co robit uz ani neviem kam mam poslat ziadosti .....dakujem pekne za tvoju mienku ....takze asi sukromne skoly nie su number 1.....inac ktory rocnik studujes na uk?je to tazke, alebo da sa to zvladnut,ake su predmety ?
@tenario - možno to, že sa tam dostala moja kamarátka, ktorá z dejepisu zmaturovala na 4ku. to je pre mňa dostatočné potvrdenie toho, že kto má prachy, môže si to tam bezproblémov zaplatiť a také ja neuznávam.
@001zuzka je to asi tak, ako pisal attorney - prístup k študentom 0 bodov, aj keď musím povedať, že ako kto, pretože to je celkový charakteristický znak vysokých škôl, že pre nich si iba meno v zozname a každý kope za seba.
čo sa týka pedagógov, niektorí sú lepší, iní horší, ja mám zatiaľ viac-menej pozitívne skúsenosti. férovosť nečakaj, ale myslím, že ak sa chceš právu venovať, na UK ťa dostatočne vyškolia či už v teoretickej oblasti, ako aj v psychickej
@001zuzka neber to v zlom ale ak na to nemáš alebo si si niesi moc istá tak radšej zmeň zameranie, už vyštudovaní právnici to majú dosť blbé, poznám jedného chalana teraz robí akurát niekde na úrade v Ke, si myslím že väčšina ľudí má moc rúžové predstavy ohľadne práva, jasné že sú aj takí čo majú známostí a chcú ale ak po práve neštuduješ ďalej je ti to na prd
Teraz som prvak na magisterskom studiu (ale uplne vsetci mam hovoria stvrtaci ... slight_smile: Studium sa da zvladnut, ale musis si zvyknut, ze ignorancia je tu u niektorych ludi na dennom poriadku. A mimochodom - k tej zmene primacieho konanie... Mozte nam verit, ze to stve aj nas. Chceli by sme riadne primacky a nie aby si nas davali ako rezervnu skolu, ked ich nevezmu na medicinu... Nezartujem, viem aj o takom pripade ...
ano, ale nemysli si, ze som bol jednotkar ; vedel som dejepis a NOS-ku, to bolo cele... Ak mas pocit, ze by Ta tam nevzali kvoli skuskam, skus Trnavu...Viem zarucene, ze ma vysoku kvalitu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
do ktoreho rocnika chodi tvoja sestra?
zahlasovala som za svoju alma mater a jediné, čo by som ešte zvažovala, by bola Trnava.
na BVŠP sa na skúšky chodí s obálkou, Sládkovičovo je na zasmiatie a na UPJŠ sú vraj megaťažké prijímačky.
tak neviem, čo by si si vybrala.
tak podla teba jedine Ba komenskeho, ze ...ty tiez studujes na vyske...?
Na tuto skolu chodi aj jeden kamrat
nepovedala som jedine UK, povedala som, že jedine UK alebo Trnava, ktorú ale v možnostiach nemáš.
BVSP je sukromna skola, ale da sa tam ziskat kvalitne vzdelanie - ked sa chce. Ja osobne som tam chcel ist studovat na doktorandske studium, ale bohuzial ho asi dovtedy zrusia (nepredpokladam, ze by presli akreditaciou na univerzitu). seobecnosti povazujem Trnavu za rovnu s UK, ale neviem, ci prejde komplexnou akreditaciou ako univerzita. O Sladkovicove som pocul iba same zle spravy... Pedagogovia vravia, ze studenti su odpad nehodni pravneho vzdelanie (to nehovorim ja
BVSP je sukromna skola, ale da sa tam ziskat kvalitne vzdelanie - ked sa chce. Ja osobne som tam chcel ist studovat na doktorandske studium, ale bohuzial ho asi dovtedy zrusia (nepredpokladam, ze by presli akreditaciou na univerzitu).
ako sa ti dari na skole?paci sa ti?ako to vyzera, da sa to zvladnut ?
no teda mam co robit uz ani neviem kam mam poslat ziadosti .....dakujem pekne za tvoju mienku ....takze asi sukromne skoly nie su number 1.....inac ktory rocnik studujes na uk?je to tazke, alebo da sa to zvladnut,ake su predmety ?
keby som tam dostala by bolo najlepsie, nakolko som z ke /okolie/.....ale je to tazke, zevraj tazke prijimacky disappointed:(
@001zuzka je to asi tak, ako pisal attorney - prístup k študentom 0 bodov, aj keď musím povedať, že ako kto, pretože to je celkový charakteristický znak vysokých škôl, že pre nich si iba meno v zozname a každý kope za seba.
čo sa týka pedagógov, niektorí sú lepší, iní horší, ja mám zatiaľ viac-menej pozitívne skúsenosti. férovosť nečakaj, ale myslím, že ak sa chceš právu venovať, na UK ťa dostatočne vyškolia či už v teoretickej oblasti, ako aj v psychickej
Ono je ťažko hovoriť o kvalite pedagógov a podobne, keďže väčšina tých "naj" prednáša aj na štyroch fakultách rôznych univerzít.
O KE som tiež počula že sú sakra ťažké, takže ak niekomu "sakra ťažké" vadí, tak vravím BA alebo TT.
to akoze vazne???dobreeee disappointed:(......a kto tam chce dostat ten nedostane.....inac ty si tam siel z gym.?