podľa stavu oblečenia a môjho stavu striedam všetky možnosti, najčastejšie ale pekne do skrine. neprezlečiem sa len v prípade, že o chvíľu zase odchádzam.
@sherloch no ja ak sa mi hrozne nechce alebo sa niekam ponáhľam tak tie šaty tiež neskladám len ich šmarím na stoličku posteľ (podľa toho čo práve používam to prehadzujem ptm) alebo ich len nahádžem do skrine a potom ak niekam idem zoberiem zas iné a pekne sa mi to tam hromadí (pomalý celá skriňa na zemi ) ale teraz som sa rozhodol že sa mi to už nestane !
nahádžem si ich na stoličku. keď si idem sadnúť,všetko presuniem na posteľ.. keď idem na posteľ,presuniem všetko zas na stôl...až keď mi ten neporiadok na stole lezie fakt že na nervy,upracem to
Dám to na stoličku a ráno do prania, ak je to potrebné. Ak si večer vyberám, čo si oblečiem zajtra, zvyknem si pritom odložiť ešte nositeľné veci naspäť do skrine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
asi na druhý deň, keď ich potrebujú, tak si ich zoberú a oblečú sa do nich
podľa toho o aký kus oblečenie ide alebo aké je počasie.
lebo napríklad v lete hodím tielko do prania hneď, v zime si ho ešte 2-3krát oblečiem.
a, dojdem domov triezva. šaty putujú na stoličku, alebo do koša.
b, nedojdem domov triezva. v šatoch spím do rána, dole si dám len ponožky. a ráno ich všetky hodím do práčky, lebo sú prefajčené až strach
Všetko, čo vyzlečiem, zavesím na stoličku... a spracem do skrine až večer (prípadne ráno, ak sa vyzliekam v noci). Som lenivá odpratávať to hneď
Tričko - hneď do prania, nosím ich pod košelami
Košela - Ak je po prvom dni v pohode, tak zavesím, po druhom do prania
Nohavice - Ak nie sú zašpinené, nosím celý týždeň, takže zavesím
Sveter - Ak sa cez deň nezmení počasie zo zimy na leto, tak nosím celý týždeň, takže zavesím
ak to potrebuje pranie tak to dam do kosa na spinave pradlo, ak to potrebuje okamzite pranie tak to operiem
inak nieco vysi v chodbe, nieco na zvlast vesiakoch, ktore su presne pre tento ucel
ale ne... hodím och kam trafím