Zdekoval by som sa niekam inam. Ja tu nemam pre co bojovat ani pre koho. Necítim sa slovakom, ani europanom, ani ziadne salšie vymyslene materialne oznacenie… Za co by tu mal akoze clovek ako ja bojovat? Keby som mal ist bojovat fyzicky a musel, tak by som bojoval proti skorumpovanym politikom, tym, co prevadzkuju a podporuju zabijanie zvierat a predaj masa, hazard, drogy, ateizmus, brainwashing a pod…
Pre mna za mna nech materialisticke ideologie medzi sebou bojuju a zabijaju sa navzajom, ale mna nech z toho vynechaju... Pri takomto scenari sa aspon Zemi paradoxne ulavi, kedze sa zbavi tolkych materialistov, ktori su pritazou pre planetu.
Je neuveriteľné ako dokážu politici štvať proti sebe národy a hlavne obyčajných ľudí, ktorí si riešia svoje životy, musia ísť bojovať, ale za čo ? Za to, že sa jeden človek s druhým nevie dohodnúť. Keby som to mal v rukách nikdy by som nenechal vďaka nejakej imaginárnej hrdosti zomierať tisíce ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a k téme, plánujem ísť mimo európy, ale zatiaľ som sa nedostala na radu na vybavenie si pasu