zalezi od toho kde a kto to je ale raz som sedele v centre BA s kamoskou a prisiel jeden arab ze ci sa s nami moze odfotit tak si sadol do stredu a zavolal na niekoho nech ho pride odfotit a prislo ich asi fakt 15 a vsetci sa potom s nami vystriedali A casto sa stavaju taketo veci, pokial niesom zmoknuta a rozfukana tak mi to neprekaza vobec
Ak nepočítam momenty, keď som v uniforme na železničných akciách, tak sa som nou ešte nikto nefotil. Celkovo sa fotím nerád, jedine ak mám tú uniformu na sebe, vtedy vyzerám ako človek.
Na animeshow, bola som za jednorožca. Došlo za mnou jedno dievča (14?) že jej kamarátka zbožňuje jednorožce, ale hanbí sa, a že či ma s ňou môže odfotiť. Bolo to celkom milé
@marleymt práve takéto prípady sú pre mňa zaujímavé - napríklad, či to robíš rada, ako sa pri tom cítiš, alebo či sa stáva trebárs to, že ak máš "zlý deň" pošleš "fanúšikov" do kelu (po prípade akým spôsobom) a tak
Vela neznamych sa uz chceli so mnou fotit, hlavne niekde na party, ale v takych stavoch mi to vobec nevadi, praveze sa strasne rada vtedy fotim s kazdym 100krat Potom druhy den ked to vidim je mi zle
som dosť nefotogenická... ak by to bol niekto neznámy? uf... ak by to bol nejaký úchyl, tak asi ťažko... ale ak niekto chutný.... hmm... to by som sa dala prehovoriť...
Väčšinou to bolo vždy v takých situáciach, kedy to bolo milé a súhlasila som. Hlavne na animeshow a comics salóne je to strašne zlaté Raz som cosplayovala Roxy Richter zo Scotta Pilgrima vs. the world a potešila som sa každý krát, keď za mnou niekto nesmelo prišiel, že či sa môže so mnou odfotiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
no šak odfotila, na jednej som sa tvárila jak debil, na druhej normálne.
@marleymt aj "kostýmové" fotky sa rátajú
nehovoriac o tom, že odfotiť by si ma fakt nikto nechcel, jedine ak by si chcel moju foto dať na cukorničku alebo chladničku
@pumaamravec a so mnou si sa nechcela☺