Ked sa kúpete v jazere alebo v bazene a treba vám cikať tak sa vycikáte tam alebo idete na hajzel ?
cikám iba v jazere##cikám iba v bazéne##idem na záchod ##cikám aj tam aj tam ##iba ked som bol/a malý/á##cikám aj vo vani no_mouth:#necikám vôbec##cikám iba občas
...tak okrem iného som okrem plávajúeho sopla, zažltnutej vody a pod. videl na nemenovanom kúpalisku aj príslušníkov istej tmavšej rasy (akéhosi druhu primáta), ktorí sa v bazéne oddávali sexuálnym hrátkam a tento akt aj doviedli do úspešného konca....
V bazénoch človek v dnešnej dobe nájde všetko možné, nerada navštevujem kúpaliská odkedy som ako malá v jednom videla plavájúce hovno. Keď je niekto schopný vykonať v bazéne veľkú potrebu, tak verím tomu, že tú malú si tam dá skoro každý. :x
ohladom toho rybnika mam otazku: myslite si ze tie ryby co tam ziju chodia sexovat na breh na deku?? A na wecko ze chodia do bufaca, (ak tam nejaky je) alebo do najblizsieho lesa?? Na kupalisku nepoviem, tam je voda chlorovana je to kentus, ale v tom jazere ked dakto potrebu sak toho sajrajtu od ryb tam je tak ci tak dost.. Nehovorim teraz o velkej, ked plava hovno na hladine neni to nic moc pohlad, ale trochu piva ci kofoly do vody pustit pripadne sa skryt pred zrakmi okolosaopalujucich a zasexovat si vo vode, tak to mi zas az tak moc nevadi.. Mozno je to tym, ze na jazera plavat nechodim, ale to je nepodstatne
mam rad vlastny bazen, teda samozrejme ze si nebudem kalit vodu vo vlastnom bazene.
jazeram a verejnym bazenom sa vyhybam prave pre nedostatocne hygienicke navyky ludi. A chlor v bazene nieje riesenie.
tiez je vesele ako sa ludia osviezuju a ovlazuju roznym sposobom v mestskych fontanach. Ale ked este tieto casti povacsinou stareho mesta spia, nar. skoro rano fontany vyuzivaju bezdomovci na kupanie ci pranie. A potom nezabudnite nechat male deti v tom nech sa tam cvachcu.
Vonku neštím iba doma vydržím až 12 hodín dňa bez toho. A keď som niekde dlhšie ako 12 hodín tak: Na kúpalisku do bazénu som nikdy nešťal veď predsa nato sú tam WC a v prírode to už dajak raz za deň hodím dakde za kríky nie
@darkkizz To ti poviem samé výhody napr. keď spíš cca 8-9 hodín za celú noc sa nebudím že musím ísť na WCko idem až keď sa ráno zobudím. Alebo keď som vonku v meste na nákupoch a každý z rodiny, kamárátov prešľapuje z nohy na nohu a hľadá WCko ja som v pohodičke
@aversio Ryby nesexujú, ony majú troška iné rozmnožovanie ako my a navyše, čo sa týka vylučovania, tak vylučujú len to, čo tam aj zožrali. No ľudia tam pridávajú živiny navyše.. Takže by som to nenazývala sajrajtom, ryby a všetko s nimi súvisiace patria do takýchto ekosystémov a myslím, že ľudia by tam nemali už nič pridávať.
v bazene sa urcite nevystim kedze ten bazen v ktorom sa kupem ma 3m X 76cm a stoji na nasom dvore ale ked som niekde na jazere (nechodim ale ked som chodil) tak normalne do vody
iba keď som bola malá naposledy som si radšej obišla celé jazero, keď boli tie najbližšie hajzle zavreté, lebo to sa proste nedá... i keď viem, že tam močia všetci okolo
@obsadiliminick si robíš piču kebyže uvidim jebať ludi "istej tmavšej rasy" v bazene asi bych odtial zdrhla a nikdy by som sa tam nevracala a hlavne by som si išla dať nejak vymazať pamäť xD ak sa to da
@creeson tak to ti potom zavidim a este jedna otazka, napadlo ma ci to nemoze byt tym, ze ti oblicky vylucuju malo odpadu, tym padom sa ti vsechen vstrebava. alebo je to len tym, ze mas proste vacsi mechur?
@lenkaska1 No či mám väčší to samozrejme neviem nemám ako znerať Hmm... to a tým vstrebávaní množstvo rozpustných látok v moči objem neurčuje ajtak 90% je voda ale môže sa odpariť cez kožu potom. Pritom nemám nadmerné potenie ani extra objem moči nevyprodukujem ale tak rovnomerne pomaličky sa môže pot odparovať. Neviem čím to môže byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jazeram a verejnym bazenom sa vyhybam prave pre nedostatocne hygienicke navyky ludi. A chlor v bazene nieje riesenie.
tiez je vesele ako sa ludia osviezuju a ovlazuju roznym sposobom v mestskych fontanach. Ale ked este tieto casti povacsinou stareho mesta spia, nar. skoro rano fontany vyuzivaju bezdomovci na kupanie ci pranie. A potom nezabudnite nechat male deti v tom nech sa tam cvachcu.