presne presne ...chalani mozu setko a my nic to je co za spravodlivost??? ako nech sa laskavo spamataju tie kopy nadrzanych hormonov..bud mozeme aj my alebo nikto
To poznam aj z vlastnej skusenosti...stacilo, ked mi zavolala hoci len kamaratka...a on si uz hned siel overovat, ci to nebol nahodou nejaky kamarat..
A o tom, co si napisala sa radsej ani nevyjadrujem...lebo vtedy bol tak neskutocne ziarlivy, aj ked nemal nato vlastne dovod, lebo on to robil pomerne casto...ze som takyto vztah uz jednoducho dalej nezniesla..a rozisla som sa s nim....
co sa to pytas tu??? sa spytaj jeho nie?? mate to dost cudne asi...nenasla som pointu v spojeni "pozriet sa na babu zo srandy" ale okej...a ako vravim ak chces vediet preco "ty nemozes" tak sa to opytaj jeho.a to ze "on moze" je uz zase tvoja vec, ak "on moze" ako to ty vravis znamena to ze tebe to nevadi.on je mozno iny ako ty a vadia mu ine veci, napr. toto.je to len o tom nakolko je ktory z vas ziarlivy, ale ak nie ste spolu mesiac a uz sa poznate tak by si mu mala vediet vysvetli ze sa nema coho obavat.hlavne sa to nepytaj nas ale jeho!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ako sa diva "zo srandy" aj to by patrilo patricne vysvetlit....
Staci v bodoch , bez rozvadzania detailov...
A o tom, co si napisala sa radsej ani nevyjadrujem...lebo vtedy bol tak neskutocne ziarlivy, aj ked nemal nato vlastne dovod, lebo on to robil pomerne casto...ze som takyto vztah uz jednoducho dalej nezniesla..a rozisla som sa s nim....