U cudzích ľudí mi je to ukradnuté.
U človeka, o ktorého mám záujem, by ma zaujímalo, prečo. Nejde mi o samotné číslo, ale o životný štýl a prístup ku vzťahu. Či to bolo úmyselné, či s tými ľuďmi plánoval budúcnosť a ak áno prečo to nevyšlo, ak to boli jednorázovky, čo ho k nim viedlo, ako tých ľudí vníma teraz, ako vníma to, že ich bolo "veľa", či chce viacerých sexuálnych partnerov aj v budúcnosti a pod.
Jednoducho, či vieme nájsť nejakú kompatibilitu.
@as Predstav si že ti povie číslo pri ktorom z teba vyhrkne: "fu to je fakt dost".
Takže to je veľa. Pre kazdeho je to cislo ine.
@1@2 To je vám fakt jedno že vás potencionalny partner je možným prenasacom nejakych pohlavných chorôb?
Neviem či to je znak mega flegmatizmu alebo mega debilizmu.
@staphylococcus normálne v rámci rozhovoru veď, predošlé vzťahy sú dosť významná časť života človeka, takže ma celkom zaujíma. Nie nejak chorobne a neviem aké detaily, ale proste nie je to niečo, o čom by som sa nerozprával
Urcite je to dobre a vztahov s chlapmi ktori mali 1-2 dievcata sa bojim, nepotrebujem aby mu zacalo o 3 roky preskakovat ze si nedostatocne uzil a podobne
@pubertslatinocelny akoze vyhybat sa tej trme nevyhybam, ked ta tema pride tak why not ale mne pride divne cielene vyzvedat a este divnejsie chciet konkretne cisla.
@H8u existuje viacero vedeckych studii ktore poukazuju nato ze zo statistickeho hladiska maju ludia co mali vyssi pocet sexualnych partnerov ovela vacsiu sancu na rozvod pripadne neveru. Takze Tvoj strach je dost iracionalny.
A z mojho skromneho pozorovania - ak chlapovi ma prepnut ze si "neuzil" tak mu proste prepne a je uplne jedno ci mal 1 alebo 50 partneriek. To podla mna nie je ani tak otazka poctu sex. partneriek ako dost komplexna otazka toho ci je vo vztahu dlhodobo (sexualne) spokojny a aku ma mieru osobnej integrity.
@miro777 moze byt, no mne to pride jednoducho logicke a beriem to aj z vlastnej skusenosti kedy sa to stalo mne ked som bola vo vztahu dlhom ale este velmi mlada a pri rozchode toto tiez zohralo rolu, ze som este chcela skusit aj vselico ine. A neznamena to ze som kurva alebo nevernica ale proste ked si clovek vyhodnocuje nejake pre a proti tak toto zavazi. Ak by som bola o 10 rokov starsia a skusenejsia urcite by som mala viac vole ten vztah vtedy zachranit, to je fakt. Ale tuzba "skusit toho viac" bola jedno z tych "pre" preco vztah ukoncit, aj ked to nemalo velmi velku vahu, ale nejaku malo.
No a teraz naposledy som mala vztah kde bol naopak on dost neskuseny a ked sme sa o tomto otvorene rozpravali tak so mnou suhlasil a povedal ze sice ma miluje a vie si predstavit byt so mnou cely zivot a nie je to deal breaker, ale trocha je mu "luto" ze neskusil toho viac co sa tyka zien. Prislo by mi zvlastne keby mi povedal "to je uplne super ze som spal s dvoma babami a so ziadnou inou uz nebudem". Pride mi to logicke ze vacsine ludi ktori su neskuseni sa toto hlavou prezenie v nejakom bode, kdezto ked mali tych partnerov viac tak nad tymto premyslat nebudu.
Akoze rozumiem ze tvoje statistiky asi budu na niecom zalozene a nechcem ta presviedcat ze mam pravdu a ty nie to vobec, len som napisala ako to vnimam ja a jednoducho viac sa mi pozdava byt s clovekom skusenejsim, ale chapem ked ostatni to maju inak alebo ked statistiky hovoria nieco ine.
A hlavne!!! zalezi na tom aky clovek je a akych partnerov si vybera, viem si predstavit ze nejaky muz-introvert by to bral skor ako "utrpenie" mat noveho sexualneho partnera a je vdacny za to ze teraz ma niekoho staleho a navzdy bude mat len jeho a uz nikdy nebude musiet zazivat tu uzkost z balenia baby tomuto uplne rozumiem, no mna skor pritahuju extrovertne "muzne" typy muzov ktorym by taketo nieco mohlo viac chybat ak to dostatocne nenazili, nez ich zatazovat
@H8u v pohode ja Ti Tvoje presvedcenie ani uhol pohladu neberiem,len mi pride ze svoju vlastnu vztahovu skusenost transferujes na opacne pohlavie, u ktoreho platia ine zakonitosti.
Ja osobne nepoznam chlapa, ktory by si len kvoli cislu sexualnych partneriek povedal OK som v pohode teraz mozem ist do dlhodobeho vztahu bez vycitiek ze som neskusil viac, take nieco je blbost uz len z biologickeho pohladu vzhladom nato ako su chlapi nastaveni. Osobne si myslim ze az na absolutne vynimky bude 999 z 1000 chlapov vzdy citit urcitu mieru odporu voci monogamnemu vztahu resp. im prejde hlavou ze si mohli uzit viac predtym nez sa napr. ozenia. Mam 2 byvalych kolegov co sa zenili v 36 resp. v 40 a predtym mali mimoriadne dlhy zoznam sex. partneriek a napriek tomu sa tesne pred svadbou opustali ze si mohli este viac uzit a chceli na poslednu chvilu vycuvat. Cize ak by si taky rozhovor ako si viedla so svojim neskusenym frajerom viedla s nimi a boli by k Tebe uprimni, tak Ti povedia 1:1 to iste co ti povedal on napriek nasobne vyssim cislam.
Kazdopadne si myslim ze na konci ide vzdy o to ci su dvaja ludia kompatibilni a chcu byt spolu dlhodobo, takze kludne vyberaj ako povazujes za vhodne a nech sa Ti pritom dari
@nikolas1410 Ak to bolo aj v poslednej dobe, nech si da spravit testy a vybavene To uz som spravil viackrat, ze sme sa s tou druhou osobou dali tak na zaciatku otestovat. Nechapem, naco ten sarkasticky ton
Vzhľadom na to, že som na čísle 0, tak ma to odrádza. Stále to považujem za niečo, k čomu sa len tak s niekym nedostaneš, a keď už tak to bolo najviac čo sa dalo dať, a keď to rozdáva niekto na počkanie, tak mám skôr k nemu odpor s ohľadom na dlhodobý vzťah.
Neriesim to. Keby mam 18 a je to vyskoe cuslo asi sa zhacim. Ale teraz to nechcem vediet a keby to viem, je mi to jedno. Nie je to nieco podla coho sudim cloveka.... A na testy chodim kazdy rok a to iste ocakavam od budiceho partnera, keby, tak to vysoke cislo riesim len co sa tyka zdravotneho hladiska, hlavne na slovrnsku je to dost brutal a nehovori sa o tom...
Ak mal niekto 5 rokov vztah tak ma za tu dobu +1 sex. partner, ak clovek pocas 5 rokov nemal ziaden dlhodoby vztah ale skor take niekolko mesacne, alebo niekto ho len vyuzil, tak sa to cislo rychlo navysi a v podstate to ani nemusi byt clovek ktory chce striedat partnerov ale tak to proste vyslo ze narazil na nespravnych a v skutocnosti mal sex len par krat v roku a nie je to clovek co ide po kazdom len aby zasunul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
desiatky? stovky?
U človeka, o ktorého mám záujem, by ma zaujímalo, prečo. Nejde mi o samotné číslo, ale o životný štýl a prístup ku vzťahu. Či to bolo úmyselné, či s tými ľuďmi plánoval budúcnosť a ak áno prečo to nevyšlo, ak to boli jednorázovky, čo ho k nim viedlo, ako tých ľudí vníma teraz, ako vníma to, že ich bolo "veľa", či chce viacerých sexuálnych partnerov aj v budúcnosti a pod.
Jednoducho, či vieme nájsť nejakú kompatibilitu.
Takže to je veľa. Pre kazdeho je to cislo ine.
@1 @2 To je vám fakt jedno že vás potencionalny partner je možným prenasacom nejakych pohlavných chorôb?
Neviem či to je znak mega flegmatizmu alebo mega debilizmu.
A z mojho skromneho pozorovania - ak chlapovi ma prepnut ze si "neuzil" tak mu proste prepne a je uplne jedno ci mal 1 alebo 50 partneriek. To podla mna nie je ani tak otazka poctu sex. partneriek ako dost komplexna otazka toho ci je vo vztahu dlhodobo (sexualne) spokojny a aku ma mieru osobnej integrity.
No a teraz naposledy som mala vztah kde bol naopak on dost neskuseny a ked sme sa o tomto otvorene rozpravali tak so mnou suhlasil a povedal ze sice ma miluje a vie si predstavit byt so mnou cely zivot a nie je to deal breaker, ale trocha je mu "luto" ze neskusil toho viac co sa tyka zien. Prislo by mi zvlastne keby mi povedal "to je uplne super ze som spal s dvoma babami a so ziadnou inou uz nebudem". Pride mi to logicke ze vacsine ludi ktori su neskuseni sa toto hlavou prezenie v nejakom bode, kdezto ked mali tych partnerov viac tak nad tymto premyslat nebudu.
Akoze rozumiem ze tvoje statistiky asi budu na niecom zalozene a nechcem ta presviedcat ze mam pravdu a ty nie to vobec, len som napisala ako to vnimam ja a jednoducho viac sa mi pozdava byt s clovekom skusenejsim, ale chapem ked ostatni to maju inak alebo ked statistiky hovoria nieco ine.
A hlavne!!! zalezi na tom aky clovek je a akych partnerov si vybera, viem si predstavit ze nejaky muz-introvert by to bral skor ako "utrpenie" mat noveho sexualneho partnera a je vdacny za to ze teraz ma niekoho staleho a navzdy bude mat len jeho a uz nikdy nebude musiet zazivat tu uzkost z balenia baby tomuto uplne rozumiem, no mna skor pritahuju extrovertne "muzne" typy muzov ktorym by taketo nieco mohlo viac chybat ak to dostatocne nenazili, nez ich zatazovat
Ja osobne nepoznam chlapa, ktory by si len kvoli cislu sexualnych partneriek povedal OK som v pohode teraz mozem ist do dlhodobeho vztahu bez vycitiek ze som neskusil viac, take nieco je blbost uz len z biologickeho pohladu vzhladom nato ako su chlapi nastaveni. Osobne si myslim ze az na absolutne vynimky bude 999 z 1000 chlapov vzdy citit urcitu mieru odporu voci monogamnemu vztahu resp. im prejde hlavou ze si mohli uzit viac predtym nez sa napr. ozenia. Mam 2 byvalych kolegov co sa zenili v 36 resp. v 40 a predtym mali mimoriadne dlhy zoznam sex. partneriek a napriek tomu sa tesne pred svadbou opustali ze si mohli este viac uzit a chceli na poslednu chvilu vycuvat. Cize ak by si taky rozhovor ako si viedla so svojim neskusenym frajerom viedla s nimi a boli by k Tebe uprimni, tak Ti povedia 1:1 to iste co ti povedal on napriek nasobne vyssim cislam.
Kazdopadne si myslim ze na konci ide vzdy o to ci su dvaja ludia kompatibilni a chcu byt spolu dlhodobo, takze kludne vyberaj ako povazujes za vhodne a nech sa Ti pritom dari