vlastne za tu NASU pravdu vznikne ta hadka..ale obcas mam pravdu ja obcas moja matka..50 na 50..len ja si chybu viem priznat a ona nie v tom je problem
vzdy som mal pravdu... len vacsinou sa mi uznala az ked bolo neskoro.... a o takych picovinach ako dokedy mozem byt vonku som sa nikdy nehadal proste som to oznamil a kedze som mamu nikdy v nicom nesklamal tak mi vzdy verila
Keď u nás to je väčšinou o tom, že ja nechtiac urobím nejaký "prešľap" a oni potom reagujú dosť neprimerane... (a mamina je navyše tvrdohlavá...)
Ale občas až nechápem kvôli akým somarinám u nich upadnem do nemilosti a aj s odstupom času to považujem za somariny nad ktorými sa oni ani nemali pozastavovať...
Stage: dolezity je vztah medzi rodicmi a detmi... nechodme okolo horucej kase je jasne co tvori 90 percent hadok s rodicmi.... genialnost potomkov ako si to nazval spociva v tom ze niektore veci su potomkom jasne vdaka dobremu vztahu a teda sa s rodicmi nehadaju lebo maju rovnaky nazor na vec... chapes ? tym padom vznika dovera medzi rodicmi a detmi a ked je dovera silna a nesklamana tak deti maju vacsie privilegia ako tie tak povediac menej prisposobive....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale je to asi tak narovnako..
ale aj tak sa rodicia nemusia furt bavit na najmudrejsich
Ale občas až nechápem kvôli akým somarinám u nich upadnem do nemilosti a aj s odstupom času to považujem za somariny nad ktorými sa oni ani nemali pozastavovať...
ale tak kazdy mal raz pravdu..aj ja,aj rodicia...