coo? sak normalne..sa postavim,pustim vodu,umyjem sa a padam stamad het.. @laurikaaa to ta mam prist umyt ked si tam tak dlho? za 10 minut musis byt zrobena
Ja tam len stojím a sprchujem sa ale daktorí ludia tam asi tancujú alebo neviem čo, lebo teraz nedávno sa mi stalo že som musel o 11 v noci volať pre kamaráta z intráku ambulanciu, lebo si v sprche zlomil ruku
veľmi zriedka sa sprchujem v kúte, v lete na ubytovni teda boli kúty/kabínky na sprchovanie, to som stála a držala gombík v stene, aby išla voda
a ináč by som síce najradšej v sprche stála a mala ju dakde hore zakvačenú nech mám voľné ruky, ale keďže všade mám vaňu a bez závesu tak sedím a čupím a občas ležím, ak by som stála, tak spravím potopu a hlavne by som musela v ruke držať sprchu.
Najkrajšie boli časy, keď som si neuvedomovala, čo robí moje fyzikcké telo a začala som si to uvedomovať, keď sa to niekto prvý krát spýtal, no teraz to nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a zlomil nos
no magor v sprche..
ale ja tak rád vodu..
hej inak ste veľmi čudní niektorí
a ináč by som síce najradšej v sprche stála a mala ju dakde hore zakvačenú nech mám voľné ruky, ale keďže všade mám vaňu a bez závesu tak sedím a čupím a občas ležím, ak by som stála, tak spravím potopu a hlavne by som musela v ruke držať sprchu.