Ako sa odreagovávate medzitým? Ako vyzerá váš denný režim napr. cez skúškové?
Je to len učenie, jedlo, spánok alebo nejaké odreagovačky popritom, bez ktorých to nejde? Napríklad posilka, nejaký šport, čítanie, PC hry, kamoši či nejaký ten alkohol?
Jo presne, ucenie, jedlo, spanok, sem tam vykuknem na vzduch - rano alebo vecer.
Vzdy v den skusky si dam volno, zresetujem a od dalsieho dna biflim na dalsiu.
Ja sa neviem ucit ak mam v ten den aj nejake ine povinnosti, v zmysle ist tam, vybavit toto, hento, tamto...potom si pozriem serial, potom si pospim a z ucenia nakoniec nic nie je. Potrebujem sa na to proste sustredit.
@neoriginalna presne tak isto som na tom aj ja. ... sere ma to. Vydržim sa učiť najviac hodinu a potom musim robiť niečo ine. Niekedy je to tak že sa učim po pol hodine a medzi tym mam 2 hodinove prestávky
jaaj čo je to učiť sa?? už keď musím tak poriadne, tak mi to taak strašne nejde, že vždy sa učím radšej až od pol desiatej večer, lebo inokedy to ani nemá význam, proste sa neprinútim a vtedy je môj mozog najaktívnejší a za hodinu si potom viem zapamätať aj 12 A4
O týždeň maturujem.
Celé dni vysedávam so zošitmi na terase a nieže by som sa učila, som taká trapná, že buď to vyprávam so susedom alebo som na skype.
A chcem s tým prestať.
Tak aspoň na koniec semestru treba trochu viac zabrať Posledný týždeň vyzeral asi tak, že som sa učil na jeden zápočet a pritom to bolo až moc easy, ďalšia skúška nevyšla na 1x :/ ale režim takmer rovnaký, streda fotenie do 3 noci prípadne učenie do 11 a vysedávanie vonku do noci každý deň nevyspatý ale to je OkkkEYY
Pozerám seriály Učím sa od 11-12-tej do večera (cca. do ôsmej) s menšími prestávkami (a keďže mám pri sebe telefón, dosť často ho aj používam žiaľ a potom už nevládzem, pozriem si nejaký seriál kým nezaspím. Je to dosť nudné a už mi to celé lezie na nervy, ale čo už.
medzi učením nemávam odreagovačky lebo sa vydržím vkuse učiť len veľmi krátko
proste vstanem, dám kávu a učím sa zo dve-tri hodky, medzitým fejsbúkujem a birdzujem ako napríklad teraz a potom sa najem a už sa k učeniu zväčša nevrátim
ale keď mám toho fakt veľa tak si idem zabehať a potom sa ešte poučím.
ale väčšinou sa učím ráno aby som mala poobedie voľné a mohla ísť von alebo kukať seriál alebo nerobiť nič
inak, keď sa tak nad tým zamyslím tak rozmýšľam, že ako je možné, že som sa dostala až do štvrtého ročníka a ešte na ťažkej škole a vlastne som už v piatom ročníku :letim:
zalezi od predmetu . ked ma nieco bavi ucit sa tak sa to viem ucit cele hodiny a brat to ako oddych. ked ma nieco nebavi tak sa do toho nutim a naucim sa vzdy max 70% z toho vsetkeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a to ucenie je to čslo 1
Vzdy v den skusky si dam volno, zresetujem a od dalsieho dna biflim na dalsiu.
Ja sa neviem ucit ak mam v ten den aj nejake ine povinnosti, v zmysle ist tam, vybavit toto, hento, tamto...potom si pozriem serial, potom si pospim a z ucenia nakoniec nic nie je. Potrebujem sa na to proste sustredit.
Celé dni vysedávam so zošitmi na terase a nieže by som sa učila, som taká trapná, že buď to vyprávam so susedom alebo som na skype.
A chcem s tým prestať.
proste vstanem, dám kávu a učím sa zo dve-tri hodky, medzitým fejsbúkujem a birdzujem ako napríklad teraz a potom sa najem a už sa k učeniu zväčša nevrátim
ale keď mám toho fakt veľa tak si idem zabehať a potom sa ešte poučím.
ale väčšinou sa učím ráno aby som mala poobedie voľné a mohla ísť von alebo kukať seriál alebo nerobiť nič
inak, keď sa tak nad tým zamyslím tak rozmýšľam, že ako je možné, že som sa dostala až do štvrtého ročníka a ešte na ťažkej škole a vlastne som už v piatom ročníku :letim:
a odreagovanie je spanok pripadne vonku isc