mam otazku..co si myslite, ked sa baba vrhne na chalana, so zamerom sa trocha pomazlit alebo mat sex. (bud na svojho chalana alebo na ,,kamarata,, )Aky mate na to nazor??? chalani chcete byt ti akcni vy? alebo mate radsej iniciativnejsie baby, ktore vedia
vysvetlenie pojmu ,,kamarat,, : myslela som takeho, s ktorym ma holka volny vztah, nechodia spolu, len sa niekedy pomazlia..., lebo sa nechcu viazat...to isto niektori poznate takze tak...
No tak keď majú taký vzťah, tak potom to je jedno kto sa na koho vrhne, nie? Veď sa stretávajú len za jediným účelom A myslím, že chalanom len vyhovuje, že prvý krok urobí baba
mne sa to stalo z babou z vedlajsej triedy boli sme fajcit a zrazu ona namne visala a hovorim nenito spatne a tiez ked som bol na intraku ona prisla sadla namna a zacala mna bozkavat hovorim super prekvapko
noo tak ja sa takto na toho mojho casto wrhama nemosem powedat ze by s amu to nepacilo..hehe ale ked tak sito je super ked sa tak wrhne na mna on je to 50/50.)
no ale ja som nemyslela, ze pretrtkam kazdy den styroch...len ci sa vam paci, ked sa holka vrhne na svojho partnera...tak laskavo kurvy sem teraz neplet...jo? a drz sa temy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
TU MAS MOZNOSTI KTORE TEN CHALAN UROBI(JEDNA JE URCITE SPRAVNA STACI SI VYBRAT) :
1,BUD SI POMYSLIM ZE JE K. A DA KAZDEMU TAK PO:
a) zdrhnem od nej a ani bycikel o nu neoprem
b) Necham sa a urobim ju a budem s nou chodit
c) pretiahnem ju a uz sa jej neozvem
d) suknem ju a poradim ju kamosom
2,NECHAM SA JE TO NAJLEPSIE CO SA MI MOHLO STAT
3,NECHAM SA LE CASOM TA NECHAM LEBO BUDEM MYSLIET NA TO KOLKYM SI TO TEN DEN PREDOMNOU UROBILA
4,SI MOC AKCNA TAKE MILUJEM