teraz som si to siel este oskusat vlastne a zisti som, ze vlastne viem oboma ale pride mi divne, ked pijem pravou rukou. takze vlastne naberam do lavej a s tou aj pijem, takto mi je to prirodzenejsie. ( napriek tomu, ze som pravak )
Lebo kohutik v kuchyni nemame v strede ale na pravej strane takze nebudem drzat ruky krizom ako retard. To nie je take tazke prehodit preferovane strany, tazsie je stale sa drzat toho ktora ruka je preferovana...lebo ked sa clovek musi otacat ako retard, tak si rozmysli ci vie pouzivat obe ruky...a jasneze vie. Kam by dospel keby pretazoval len jednu? Este by ju spomalil bolestou...Preto je dobre ak nieco nezapada do jeho idealu...
V pravej ruke mám pohár a pravou aj ťuknem do kohútika (nemáme tie krútiace. S tými si to predstaviť už ani neviem.) Zaklapnem to ľavou a pohár mám stále v pravej ruke.
@ouch nie si. Aj ja som sa kvôli tomu musela ísť postaviť
Ked si pustam z praveho kohutika(studenu) drzim pohar v lavej a vodu pustam pravou. Ked z laveho kohutika(teplu) tu pustam lavou rukou. To iste plati aj pri zaklapovacich bateriach...ked si otocim na studenu-doprava, tak to robim pravou rukou a v lavej drzim pohar, ked naopak tak naopak
@n0win0u nepovedala by som, že je to nepodstatné. Ale vysvetlím na inom prípae.
Keď som robila popri škole čašníčku a nosila som tácku na jednej ruke - som praváčka. Vždy som ale mala tácku na ľavej ruke a vykladala pravou. Veľmi veľa pravákov to robilo opačne. Tak teraz neviem, či som čudná ja, alebo oni.
Ale celkovo, kabelku nosím na ľavom ramene, nákup nosím v ľavej ruke - podľa mňa preto, aby som svoju "šikovnejšiu" ruku mala voľnú, keď treba odomykať, zapáliť si, písať SMS - whatever, skrátka, praváci mávajú ľavú ruku naozaj "ľavú" na rozdiel od ľavákov a tieto záležitosti s jemnou motorikou robíme pravou rukou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@ouch nie si. Aj ja som sa kvôli tomu musela ísť postaviť
Keď som robila popri škole čašníčku a nosila som tácku na jednej ruke - som praváčka. Vždy som ale mala tácku na ľavej ruke a vykladala pravou. Veľmi veľa pravákov to robilo opačne. Tak teraz neviem, či som čudná ja, alebo oni.
Ale celkovo, kabelku nosím na ľavom ramene, nákup nosím v ľavej ruke - podľa mňa preto, aby som svoju "šikovnejšiu" ruku mala voľnú, keď treba odomykať, zapáliť si, písať SMS - whatever, skrátka, praváci mávajú ľavú ruku naozaj "ľavú" na rozdiel od ľavákov a tieto záležitosti s jemnou motorikou robíme pravou rukou