@grietusha minule ma to tiež napadlo keď som sa pozeral na svoj použitý hajzlák a cítil som sa divne že sa na to pozerám,a rozmýšlal som vtedy či to robia aj ostatní
@fxx mne tú myšlienku vnukol kamarát. sme boli na káve, ja som bežala na záchod, na ženskom sa nesvietilo, tak som šla na mužský a potom som mu to vysvetľovala, že bez svetla sa proste kakať nedá, lebo sa nemôžem skontrolovať. a on na mňa zhučal to s tým slepcom a odvtedy mi to vŕta v hlave.
a samozrejme, že to ostatní robia. neverím tomu, že si niekto tak od ruky povie, že "tááá, už je čisto"
jasné že hej. aj kuknem do misy, či som nevysrala dáku obludu. ale tak debaty o sraní tvoria polku mojích tém na debatovanie, tak sa ani nečudujem,že rada skúmam svoje henkí pekné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ok, vy, čo sa nepozeráte. ako viete, že ho máte čistý? minule som nad tým uvažovala, že ako slepec vie, že si dobre vytrel riť???
@grietusha minule ma to tiež napadlo keď som sa pozeral na svoj použitý hajzlák a cítil som sa divne že sa na to pozerám,a rozmýšlal som vtedy či to robia aj ostatní
A hej, pozeram sa...
a samozrejme, že to ostatní robia. neverím tomu, že si niekto tak od ruky povie, že "tááá, už je čisto"
pripadne mozno skusa hmatom
No..každopádne.. NIE!