Dal som áno ale u mňa je to také rôzne Napr ak píšem s chlapcom o nejakej hre alebo anime tak nechcem vidieť jeho fotku nejak ma neláka sa spoznávať s tým chlapcom viac. Aj v hrách ak hrám nejakú MMORPG a mam tam kamaráta a on pýta Skype tak väčšinou poviem že nemám proste s chlapcami sa nerád tak spoznávam...
Ale pokiaľ ide o dievčatá tak chcem vidieť fotku. Nepripadám si byť pekný ani nijak výnimočný ale proste ak sa mi dievča nepáči (vonkajší vzhľad) tak s ňou nemám chuť písať. A ak píšem s dievčaťom bez fotky tak sa zas bojím že je to nejaká "škarednica" tak radšej tú fotku už ani nepýtam potom
netreba. ale je zaujímavé ako ma vie niekedy fotka človeka, s ktorým som si nejaký čas písala prekvapiť. nemyslím v zlom, len mi niekedy nesedí k dojmu, ktorý mám z toho človeka.
a niekedy na tej svojej vybranej reprezentačnej fotke človek pôsobí úplne ináč ako na ďalších fotkách, a ešte úplne ináč pôsobí naživo.
Akosi nemám za potrebu vidieť ako ten človek vyzerá..pokiaľ je to len čisto virtuálne.. len si píšeme a tak..nie je treba, aj keĎ niekedy ju vyslovene žiadam s tým, že chcem vedieť ako vyzerá človek, ktorý má také super myšlienky (ale to ma ten človek musí fakt ohromiť, čo nie je ľahké ) ale zas na druhej strane..ak ten človek chce aj stretko, kamarátstvo alebo tak..fotku vyžadujem..pretože chcem vedieť s akým človekom mám dočinenia..aj keď málokedy sa stane, že o človeka, s ktorým si super rozumiem po poslaní fotky stratím záujem zas neodsudzujem ľudí podľa vzhľadu..ale pokiaľ ide len o písanie..je mi totálne jedno či ten človek vyzerá jak Johny Depp alebo ako Martinka z Turca
akú mám istotu, že mi ten človek ukáže skutočne svoju fotku? podľa mňa je to nepodstatné. ak sa s tým človekom chcem spoznať bližšie, zvyčajne si potom vypýtam jeho fb, čo je už celkom relevantný zdroj, a tým pádom sa dostane aj on k môjmu. na také obyčajné písanie, ako aj na kounikáciu tuna na fóre, myslím nikomu moju fotku netreba, a mne tiež netreba jeho fotku.
potom, keď sa s tým človekom chcem stretnúť, tak sa nejaká fotka a ďalšie info hodí, to je jasné...
nikdy si nepozeram fotky a profily ludi s ktorymi si pisem alebo vymienam komentare.. potom sa mi stava, ze ostanem dost prekvapena, ked sa raz k nejakej fotke daneho uzivatela dostanem viacerych som si predstavovala uplne inak nezalezi mi na tom, ako clovek na druhej strane vyzera, je to jeho vec.
nie, nezáleží mi na tom ako ten človek vyzerá, ale ako a čo píše. a keď ma zaujme písaním, tak možno budem neskôr zvedavá aj na to, ako vyzerá, ale potom už nie je problém stretnúť sa, či poslať fotku. to už príde prirodzene, ale nie je to podstatné.
tak mňa musí ten človek zaujať najskôr tým, ako píše, či mám pocit, že si s ním rozumiem v názoroch, myslení.... ak si píšeme dlhšie, tak si tú fotku zvyčajne vypýtam zo zvedavosti... alebo keď navrhuje stretnutie, spoznanie sa...
ked sa stim druhym neda pisat tak to foto nezachrani, ale urcite lepsie ak vidim aspon nejaku foto alebo nieco nieze by som odsudzoval toho cloveka podla toho potom, to sa ani neda z jednej fotky povedat aky ten clovek je, ale len kvoli tomu ze na nete je plno zakomplexovanych uchylakov a ked uz si 1 z 1000 nevie dat foto do profilu a chce pisat tak to aj o niecom hovorí a tiez zalezi o com sa pise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Carl said.
Ale pokiaľ ide o dievčatá tak chcem vidieť fotku. Nepripadám si byť pekný ani nijak výnimočný ale proste ak sa mi dievča nepáči (vonkajší vzhľad) tak s ňou nemám chuť písať. A ak píšem s dievčaťom bez fotky tak sa zas bojím že je to nejaká "škarednica" tak radšej tú fotku už ani nepýtam potom
a niekedy na tej svojej vybranej reprezentačnej fotke človek pôsobí úplne ináč ako na ďalších fotkách, a ešte úplne ináč pôsobí naživo.
Fakers, fakers everywhere.
fotku si vypýtam až keď ma ten človek nejak fakt že zaujme..ale to už je o zvedavosti a fascinácií danou osobou...
potom, keď sa s tým človekom chcem stretnúť, tak sa nejaká fotka a ďalšie info hodí, to je jasné...
psst! to malo byť tajné. (ach)
Napríklad na Pokeci si neviem zapamätať nick - takže si ich mýlim.
Tutok majú používatelia väčšinou bársaké obrázočqy, takže s rozoznávaním problém nemám.
Keď si s človekom píšem dlhodobo, chcem predsa vidieť jeho tvár. Chcem vedieť, či sa mi páči jeho zovňajšok rovnako ako jeho vnútro.
Hej? A čo?
Nošťok?
ked je to niekto, kto ma nezaujima, nemam potrebu si to zistovat