Co sa tyka ceny a komfortu, pre mna je prio mat samostatnu izbu, vlastnu kupelnu a pohodlnu postel, v centre alebo sirsom centre (tj na type ubytovacieho zariadenia nezalezi) v rozumnej cene, takze nic exkluzivne nepotrebujem, ale ani nejdem po najlacnejsej moznosti.
Najcastejsie vyuzivam booking/airbnb, s bookingom som dlhodobo spokojna, s airbnb mam aj horsie skusenosti. Na nejake specialitky kludne zlavomat, uplne minimalne (prakticky vobec) nebookujem priamo cez konkretny hotel.
keď idem k moru , preferujem hotel, výhľad na more, balkón
keď idem pozrieť nejaké mesto, tak iba na pár dní, a vtedy sa zdržujem minimálne na izbe, čiže mi stačí iba posteľ a sprcha a to čo najbližšie k centru
@azizi ja mám s airbnb zatiaľ veľmi dobrú skúsenosť, určite čo sa týka ceny a bola som vždy v niekoho útulnom čistom bytíku s vlastnou kúpeľnou a kuchyňou, a toto sa mi ráta, že je to také "domáce" prostredie, nie klasická hotelová izba
zavisi od krajiny, situacie, planov, spolocnosti, okolnosti...
napriklad mali sme byt v Hanoji v karantene 24h... tak sme si hladali ubytko s bazenom alebo virivkou
ked sme na road tripe a spime v meste, preferujeme nieco mimo centra kvoli parkovaniu
ak ideme do hor a pod, tak teraska alebo vyhlad potesia
ak cestujem v zime, na jesen- checkujem ake je tam kurenie (uz som mala zlu skusenost)
ked sme v lacnej krajine, tak kludne aj nieco luxusnejsie
a zas naopak v drahsej krajine kludne ideme aj do nie uplne najkrajsich ubytiek, hlavne ze je to ciste a mame sukromie
bola som uz aj v hosteli vela x ked si to situacia vyzadovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Airbnb som este neskúšala, ake s tym mate skusenosti? V čom je to lepsie ako hotel?
Najcastejsie vyuzivam booking/airbnb, s bookingom som dlhodobo spokojna, s airbnb mam aj horsie skusenosti. Na nejake specialitky kludne zlavomat, uplne minimalne (prakticky vobec) nebookujem priamo cez konkretny hotel.
keď idem k moru , preferujem hotel, výhľad na more, balkón
keď idem pozrieť nejaké mesto, tak iba na pár dní, a vtedy sa zdržujem minimálne na izbe, čiže mi stačí iba posteľ a sprcha a to čo najbližšie k centru
napriklad mali sme byt v Hanoji v karantene 24h... tak sme si hladali ubytko s bazenom alebo virivkou
ked sme na road tripe a spime v meste, preferujeme nieco mimo centra kvoli parkovaniu
ak ideme do hor a pod, tak teraska alebo vyhlad potesia
ak cestujem v zime, na jesen- checkujem ake je tam kurenie (uz som mala zlu skusenost)
ked sme v lacnej krajine, tak kludne aj nieco luxusnejsie
a zas naopak v drahsej krajine kludne ideme aj do nie uplne najkrajsich ubytiek, hlavne ze je to ciste a mame sukromie
bola som uz aj v hosteli vela x ked si to situacia vyzadovala
atd atd
je tam vela podmienok