ja som mával zapnuté rádio ale len tak potichu.. užívam si nočnú jazdu, osvetlenie auta, osvetlenie interiéru.. pre mňa to je upokojujúce..viem sa lepšie sústrediť na cestu.. pozerať sa do diaľky osvetlenia.. je to super
Podla situácie, ale na dlhých rovných nudných okreskách si sem tam pustím nejakú uspávanku, prípadne aj úplne potichu. Auto mám dosť odhlučnené, takže len jemne počuť ako šuští vzduch okolo auta, zapnem tempomat, stiahnem osvetlenie interiéru a palubky, pekne sa uložím do sedadla a vychutnávam si to.
jasné ! napríklad, v starej embéčke sa v noci dokonca bojím ! v oktávke je to samozrejme úplne iná vec, ale aj tam mi zvukový doprovod cestu len a len spríjemní
pustam raddio, spievam si do toho a pijem energy ale ked ma fakt taha an spanok aj tak sa povecsine najdem v strede cesty a to je fakt hnusny pocit... nenavidim soferovanie ked som unaveny
všeobecne nepocuvam nahlas hudbu je mi to neprijemne pri soferovaní ,nemusím počut sanitku , napriklad nejaký divny zvuk na motore ktorý može indykovať závadu atd ...
neznášam slovenské rádia za tie komerčné sračky ktoré nie sú ani tak zlé, ale keď ich hrajú každý deň dva krát neustále dookola, plus "nový hit" ktorý ide 5krát denne, je to už na slučku.
Ja fandím americkému rádiu fusion radio chicago. To si pustite, to sa dá počúvať
radio nepocuvam, vo vynimocnych pripadoch Radio_FM (jediny pozitivny dovod preco platit koncesionarske poplatky) ale inak bud iPod (aux in na radiu) alebo USB (USB in na radiu)
asi tolko k hudbe v aute. mam tam skromny zvuk, iba vymenene repraky 4x v aute pod originalnymi krytmi + SAL 250W subwoofer v bassreflex boxe so zosilovacom v kufri
@zuzulka98711 no predstav si......včera mi to v aute napadlo, že či sa nájdu aj podobní,čo v noci idú radšej potichu a užívajú si to.....ako vidím,nájdu sa..
@husky nič také. nejaké čínske nové repráky ... tie mám aj tak na výšky a na to stačia. a v pláte od kamoška dvojpásmovky maličké plus idem robiť subwoofer skromnejší
tak nocnu jazdu mi sprijemnuje 4x 2pasmove repro v dverach 2 vyskove v predu a velka 30tka 1200W od FLI (VIBE) v kufri a radio klasika BLAUPUNKT Milano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale keď je taký dobrý podvečer a teplo, tak muzika na plno a "plný knedlík" nech to má gule
ale lepšie je nočná jazda s plnou nádržou.
x3
Radšej si pustím CD alebo mp3 Portishead.
neznášam slovenské rádia za tie komerčné sračky ktoré nie sú ani tak zlé, ale keď ich hrajú každý deň dva krát neustále dookola, plus "nový hit" ktorý ide 5krát denne, je to už na slučku.
Ja fandím americkému rádiu fusion radio chicago. To si pustite, to sa dá počúvať
radio nepocuvam, vo vynimocnych pripadoch Radio_FM (jediny pozitivny dovod preco platit koncesionarske poplatky) ale inak bud iPod (aux in na radiu) alebo USB (USB in na radiu)
asi tolko k hudbe v aute. mam tam skromny zvuk, iba vymenene repraky 4x v aute pod originalnymi krytmi + SAL 250W subwoofer v bassreflex boxe so zosilovacom v kufri