Určite každý robil veci ktoré každému liezli na nervy alebo jednej osobe
Tak to tu napíšte som zvedavá =D
Ja keď som mala asi 6 rokov tak som s bráchom po mame hádzala tiktaky a pri tom sme kričali: Vojaci pozor! Pripravit ! Palba !! Na mamkuuuu !!!
A
v skolke som tahala za nohy a paplony deti ked sme mali spat a s brachom sme hadzali z 8meho posch vodne bomby a zhnite desiate a snehove gule a z ceresnoveho kompotu kostky
inak sme neotravovali inych ale seba a robili sme strasnu zlobu ale nikto nam na to nikdy neprisiel takze sme nemohli ani nikoho otravovat
Ucitelkam v skolke (a aj rodicom) liezlo na nervy, ze som nechcela jedavat tie skolkarske sracky. A mame liezlo na nervy, ze som nechcela nosit to co mi nachystala...na viac si nespominam ale zato o mojej mladsej sestre by som toho vedela popisat..sustavne ma bila hrackami (napr. legom alebo ponikmi) po hlave, tahala ma po celej izbe za vlasy, liezla po skrinach a vrchol bol ked hovna z plienky rozotrela do medzier v posuvnych dvierkach...
odmietala som nosiť šaty a rodinný kroj taky malý detský, babka mi hádam nezabudne ako mi doniesli z nemecka bábiku neviemakošpeci a ja som ani brvou nemihla a odmietla som ju...
obliekať somsa chcela vyhradne sama... čiže kraťase a tielko v zime prečo nie...alebo v lete prevetrať svoju kuklovú čiapku....
dosť annoying veci lebo som (bola) velmi tvrdohlavá .D
každé ráno v sobotu a v nedelu som písal príbehy vymyslené na písacom stroji u starkej, takže to strašne trieskalo a každého som budil ( asi o siedmej )
ľúbila som sa parádiť ale zároveň som bola také zdivočelé dieťa, takže na rodinnej oslave som sa škriabal po stromoch v sviatočných šatách a lakovkách (ale lakovky aj šatky to prežili v pohode, dávala som si pozor a mamke som vždy robila infarktové stavy tým mojím veverkovaním po stromoch.
keď som bola ešte menšie deculo, tak som strašne rada budila brata keď spal, väčšinou takým super štýlom "strčiť prst do oka, vyhrnúť viečko a spýtať sa ešte spíš?"
keď som bola ešte menšia tak som mamke rozhadzovala čisto opraté nažehlené prádlo pekne uložené v komínkoch. mala radosť
nič
bola som veľmi dobré decko
teda až na to, že hoci som bola značne dievčenské decko, odmietala som to škatuľkovať a (ne)robiť nejaké veci len preto, že som dievča (no čo, bola som ružové dievčatko s bábikami aj autíčkami a chcela som byť vedec) a od mala som veľmi inteligentnými argumentmi neznášala Veľkú noc
ale inak len to, že som strašne máličko jedávala (a asi preto si to teraz kompenzujem
Lámala som ceruzky, pretože ma hnevalo, že neviem kresliť a potom som plakala, že chcem nové, lebo mi vadilo kresliť ceruzkami, ktoré sú škaredé a polámané.
raz som ostrihal mamku. myslela, ze sa hram s dakymi detskymi noznicami ci co a pokojne sedela. tak vlasy zrazu siahali len po usi.
neviem, kolko som mal rokov, ale riadne by som sa zlojil
ja som vyviedla veľa hlúpostí..no asi nič také, čo by sa opakovalo.. len také jednorazovky
ale tak podelím sa o pár ´zaujímavostí´
raz sme vetrali v obývačke a ja som bola v okne a okolo nášho domu išla učiteľka zo škôlky (či vychovávateľka? ) a tak som sa jej zdravila z toho okna..a ona sa ma pýta:
"No čo Natálka, vetráte, vetráte?"
a ja na to úprimne: "Vetráme, maminka si prdla, tak vetráme."
alebo keď ma ocino zobral do obchodu a ja z dlhej chvíle som začala na celý obchod kričať: "Oci a prečo kradneš?"
kedysi sme zvykli jedávať v nedeľu na obed spolu a malá Natálka sa stratila pod stôl, kde sa vykakala a následne to hovienko vyložila na stôl
alebo keď som ako 4ročná mala svojú obľúbenú pesníčku, ktorú som si cestujúc s mamkou v autobuse začala nahlas spievať: "Sex je náš" a to bolo všetko, čo som vtedy z tej pesníčky vedela
s autobusma som bola úspešná maminka mala "radosť" ..hlavne keď sme išli v tom harmonikovom autobuse a ja zvedavá som sa naklonila k tej harmonike..autobus akurát zabáčal a tak mi harmonika pricvakla hlavu chúďa maminka ma tam vyslobodzovala
@mayben ten obed
a ja som si do harmoniky davala nohu a napato cakala ci stihnem vytiahnut alebo do stolicky a panika hned no ale hlava ou
ja som si na ZS ked som bola, kreslila v obyvacke, mala som malo co upratat tak som si naorbila st viac, rozsypala pastelky taaak si stale pamatam a aj teraz ked vysavam podlahu a nemam co, naspem si este cosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak sme neotravovali inych ale seba a robili sme strasnu zlobu ale nikto nam na to nikdy neprisiel takze sme nemohli ani nikoho otravovat
obliekať somsa chcela vyhradne sama... čiže kraťase a tielko v zime prečo nie...alebo v lete prevetrať svoju kuklovú čiapku....
dosť annoying veci lebo som (bola) velmi tvrdohlavá .D
Ale fakt, rodičia mi vždy hovorili, že som nebola malý zmrd a nerobila som neplechu, akurát v istom veku som robila hračkám bazénik v nočníku
a mala som blbý zvyk, lenivosť, čiže som hádzlaa odpadky za gauč lebo kôš bol ´daleko
a vraj som lepila šušne na všetko čo bolo vlastne skôr nechutné
keď som bola ešte menšie deculo, tak som strašne rada budila brata keď spal, väčšinou takým super štýlom "strčiť prst do oka, vyhrnúť viečko a spýtať sa ešte spíš?"
keď som bola ešte menšia tak som mamke rozhadzovala čisto opraté nažehlené prádlo pekne uložené v komínkoch. mala radosť
bola som veľmi dobré decko
teda až na to, že hoci som bola značne dievčenské decko, odmietala som to škatuľkovať a (ne)robiť nejaké veci len preto, že som dievča (no čo, bola som ružové dievčatko s bábikami aj autíčkami a chcela som byť vedec) a od mala som veľmi inteligentnými argumentmi neznášala Veľkú noc
ale inak len to, že som strašne máličko jedávala (a asi preto si to teraz kompenzujem
neviem, kolko som mal rokov, ale riadne by som sa zlojil
ale tak podelím sa o pár ´zaujímavostí´
raz sme vetrali v obývačke a ja som bola v okne a okolo nášho domu išla učiteľka zo škôlky (či vychovávateľka? ) a tak som sa jej zdravila z toho okna..a ona sa ma pýta:
"No čo Natálka, vetráte, vetráte?"
a ja na to úprimne: "Vetráme, maminka si prdla, tak vetráme."
alebo keď ma ocino zobral do obchodu a ja z dlhej chvíle som začala na celý obchod kričať: "Oci a prečo kradneš?"
kedysi sme zvykli jedávať v nedeľu na obed spolu a malá Natálka sa stratila pod stôl, kde sa vykakala a následne to hovienko vyložila na stôl
alebo keď som ako 4ročná mala svojú obľúbenú pesníčku, ktorú som si cestujúc s mamkou v autobuse začala nahlas spievať: "Sex je náš" a to bolo všetko, čo som vtedy z tej pesníčky vedela
s autobusma som bola úspešná maminka mala "radosť" ..hlavne keď sme išli v tom harmonikovom autobuse a ja zvedavá som sa naklonila k tej harmonike..autobus akurát zabáčal a tak mi harmonika pricvakla hlavu chúďa maminka ma tam vyslobodzovala
........
a ja som si do harmoniky davala nohu a napato cakala ci stihnem vytiahnut alebo do stolicky a panika hned no ale hlava ou
ja som si na ZS ked som bola, kreslila v obyvacke, mala som malo co upratat tak som si naorbila st viac, rozsypala pastelky taaak si stale pamatam a aj teraz ked vysavam podlahu a nemam co, naspem si este cosi