ja hneď upracem, nech mám potom kľud, lebo sa necítim dobre v ak je okolo mňa bordel...no a teda keď som sama doma tak hneď volám frajerovi no a ak nie to tak si robím niečo u´=d na nete alebo si len tak proste vyžívam v tom hrobovom tichu ktoré u nás je vzácnosť..a ak už mám dosť toho ticha tak dám na plné pecky hudbu a tancujem o dušu
..tiez zvyknem tancovat pri hlasnej hudbe..potom mi dojde ze som sama a zacnem mat paranoje z toho,ze mat nahlas hudbu nieje velmi obozretne,keby ma niekto napadol ..ale to su len moje paranoje ..preto potom zvyknem robit nieco ine..ale tie chvile,pokial sa nebojim su fajn
fuha, sadnem za klavir hram a spievam, pustim nahlas hudbu a tancujem, cvicim, vylihujem, spim, pojedam cokoladu alebo vyjedam co je v chladnicke, telefonujem, vetram byt, beham (polo)naha a robim somariny...co pride proste , fantazii sa medze nekladu
abnormálne hlasno mi hrá hudba... ...daco si mozno urobim do skoly...daco upracem, co musim, lebo to mama nakaze...ale inak si proste oddychujem....kupel....ach
vacsinou pustim poraadne hudbu a spievam,alebo len tak kukam telku..ale nanestastie u nas doma skoro furt nekdo je..a nemozem tak rozvijat svoj spevacky talent ale ne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
spim,
relaxujem,
popripade pracujem ak ma suri cas,
naha?
dobreeeee...
a to len ze ja som taka divna...........
aj tak mi to natahuje kutiky,neviem asi preto ze som to este neskusal...
niekedy to mam hrozne rada
Notáák, nebudte smiešny.