a tiež rada hrám na gitare, hehehe len ma pobavilo že "celý deň sedím za PC alebo TV a teším sa, že nikto na to nenadáva" - ja to práveže robím, keď sú všetci doma a nikto mi na to nenadáva
Väčšinou, keď som sama doma, pustím Slobodnú alebo Konflikt na plné pecky a pogujem po celom dome, pokiaľ ma nepristihne dáky bratov kamarát a brat, alebo sa nezrúbem zo schodov
A keď nie je na to chuť, zdrhnem z domu niekam, kam nemôžem
zregenerujem sa....a ak je vypnuty komp (mam ho zaheslovany ) tak proste divam telku, zerem, kazdeho odjebavam (sak nepojdem von ked sa deje taka uzastna situacia ako ked nkto nie je doma ) , sem tam aj poupratujem navarim si....proste žijem si ako KRAL!
90% casu som doma sama a tych 10% co niesom spim. cize fungujem normalne. pozeram telku pocuvam hudbu zerem ucim sa robim bordel upratujem bordel a tak. normalka
Som za PC, odbieham na balkón fajčiť, púšťam hudbu, omyjem špinavý riad (to už mám zaužívané niekoľko rokov) a v lete občas chodím nahá, len mám tú nevýhodu, že rodina je zväčša preč kvôli bratovmu hokejovému zápasu alebo tréningu a veľakrát sa vrátia skôr ako predpokladali a potom sa narýchlo obliekať...to sa mi nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
165 komentov
Inák ma celkom vystihuje to púšťanie hudby na celý dom
počúvam hudbu a pogujem
Väčšinou, keď som sama doma, pustím Slobodnú alebo Konflikt na plné pecky a pogujem po celom dome, pokiaľ ma nepristihne dáky bratov kamarát a brat, alebo sa nezrúbem zo schodov
A keď nie je na to chuť, zdrhnem z domu niekam, kam nemôžem
Normálne sa bojím púšťať Rock "n" Roll , lebo keď spustí "Poď baby..." tak sa pokaždé skydám
"Tráva, žúry a rock´n´roll, come on baby c´mon let´s goooo!"
Normálne som dostala chuť pustiť si to
Tak si to uži naplno potom!
Nech ozaj susedom popraskajú okná
Ja si budem musieť počkať na víkend až všetci vypadnú