Väčšinou si všetko riešim sám a netrápim tým ešte aj iných ľudí, lebo sám viem aké to je otravné keď sa s niekým stretnem a dotyčný rozpráva len o tom ako je všetko zle. A pokiaľ je niečo na čo potrebujem pomoc tak normálne seriózne požiadam o pomoc niekoho blízkeho/kamaráta a už mám s niektorými ľuďmi dôveru, že čokoľvek treba tak dokážeme sa na seba obrátiť.
Keďže mám veľmi málo kontaktu s ľuďmi a nijakých kamošov prakticky nemám, nemám sa veľmi komu sťažovať. Takže keď sa mi naskytne príležitosť sa niekomu vyrozprávať, vtedy to zo mňa doslova vybuchuje. Potom dlho nič a potom ďalší výbuch.
Problém je, že stále mám v sebe potrebu socializovať sa. Snažil som sa jej zbaviť a je pravda, že nie je taká silná ako kedysi, ale stále ju mám. A bojím sa, že sa mi nikdy nepodarí sa jej celkom zbaviť.
Prevažne som si to riešil sám so sebou, hlavne v tej minulosti. Takto som si aj upratal smrť otca vo mne, a nemal som záujem a ani nejakú potrebu sa s niekým o tom vyrozprávať, keď by som si to znova len pripomínal tým omieľaním niekomu, čo by mi znova nepomohlo. Vysporiadaval som sa z toho takmer 3 roky, zdá sa úspešne. Ale aj viaceré veci, radšej som to nikomu nevešal na nos, myslím že ani by ich to moc nezaujímalo a aj málo je takých "úprimných" kamarátov. V súčasnosti je to už lepšie, už sa skôr zdôverím, ale tiež nie všetko rád a chcem hovoriť a tiež nie hocikomu. Mám pár nepríjemných skúseností o ktorých nie rád spomínam.
Neriešim poväčšine, takmer nikoho to nezaujíma A aj keď hej tak ich len teší, že mi je naprd. Čiže svoje problémy si riešim sám, po čase to aj tak odzneje Ale našťastie mi je fajn a som šťastný človek
Idem sa prejst a na ig pozriet memecka. Zavolam mame, ta mi povie nebud smutna a nie som smutna. Ale mna trapia veci, kt zatiap neviem zmenit a nie su moc spojene so mnou, takze o to byvam viac vytocena.
Síce sa tým okruh ľudí, s ktorými komunikujem, zužuje, ale čo už, aj tak si žiadnych kamošov nezaslúžim. A keďže dôvod, prečo som nonstop nasraný, nijako neovplyvním, zjavne aj v budúcnosti bude tento trend pokračovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V minulosti som dusievala veci v sebe a nebolo to super