Prosím neberte túto anketu ako fake, by ste sa čudovali ale poznám viacero ľudí čo si to mysleli, dokonca si to myslel aj jeden chalan ktorý sa vždy robil že sa týmto veciam rozumie.
No vidiš moj jeden kamarát nevedel raz čo je to buzerant si myslel že to je obyčajná nadávka...a raz sme hrali takú hru a ten kto prehral na seba musel povedať niečo zlé a on že "Ja som buzerant" a my sme sa začali hned všetci smiať....
Aha, ci som si myslel? Zle som tu otazku pochopil. Potom nie, nemyslel. Ked som bol maly, nevedel som, ze oralny sex vobec existuje. Potom ked som sa o tom dozvedel, poznal som uz slovo oralny, cize vedel som, co to priblizne asi znamena
iná odpoveď: wtf? nikdy ma nenapadlo že by si toto niekto mohol myslieť. ale dosť možno to bolo tak že som ten výraz vôbec nepoznal, akože ani tak že "počul som a neviem čo to je", a potom okamžite nastala zmena k "poznám a viem čo to je".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@14
potom neskor mi doslo, ze asi nie. ale dlho som nevedela pochopit co to moze byt. lebo nic ine sa mi tam nehodilo.
este mozno do minuleho roku som to nevedela presne