vacsinou v rifliach ...ale rifle si beriem take starsie, pri ktorych nebude tak vadit,ked ich roztrhnem,zaspinim a tak este som aj tak neprisiel ani z jednej chaty uplne cisty
no nebol som na chate tak dlho ale nechapem jak mozete ist na chatu v riflach teplaky su predsa o vela pohodlnejsie a na tej chate snad nemusite vyzerat nejak dobre chata je na chlastanie
ked sme spali jednu noc tak som bola v tom v com som prisla aj v noci aj na druhy den cize v rifliach vlastne som ani nespala ..no ale ked na 2 a viac tak teplaky
Vzdy ked ideme na tri dni na nasu chatu, tak jeden neclovek sa hned prezlecie do svojho uboru a v tom existuje cele tri dni (nic zo seba neda dole, ani si nic nevymeni) az po dobu 5 minut pred odchodom. Pri pozorovani tohto odluda sme dosli k zisteniu, ze si ani zuby neumyva, proste hovado. A ked sme sa ho pytali, ze prekrista preco? tak nam oznamil, ze "to by nebola spravna chata, keby si jej smrad nedonesol az domov" (nasa chata je vzdialena 400km od trnavy, tak si predstavte ten kandel vo vlaku)
No keď na chate nemám tepláky a papuče, tak som úplne nesvoj ...
Raz som mal zhodou blbých okolností mal na chate len také hnusné syntetické tepláky jak z umelej hmoty, tak radšej, ako by som bol v tom, alebo rifliach, som pobehoval tri dni po chate v spodkoch a všetci mali z toho srandu
1. Nenosím rifle (aspoň určite nie také tie typické modré)
2. V teplákoch v pohode chodím aj do Kauflandu, takže na chatu by som si aj za predpokladu, že som tam iba jedinú noc alebo iba niekoľko hodín, asi tepláky brala na prezlečenie... alebo by som v nich rovno aj išla, ak by som vedela, že sa tam bude opekať alebo tak niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale stalo sa mi aj že som behala dva dni v nočnej košeli na chate
Btw je to CHATA preboha, tam len tatkove tričko, tepláky a vyťahaný sveter
ja si na chaty balím iba tepláky a dlhé tričká, v normálnom oblečení iba cestujem
Raz som mal zhodou blbých okolností mal na chate len také hnusné syntetické tepláky jak z umelej hmoty, tak radšej, ako by som bol v tom, alebo rifliach, som pobehoval tri dni po chate v spodkoch a všetci mali z toho srandu
2. V teplákoch v pohode chodím aj do Kauflandu, takže na chatu by som si aj za predpokladu, že som tam iba jedinú noc alebo iba niekoľko hodín, asi tepláky brala na prezlečenie... alebo by som v nich rovno aj išla, ak by som vedela, že sa tam bude opekať alebo tak niečo