no sú to spomienky..to sa nevracia..aj keď by si to založila na vrch skrine ..po pár rokoch to zase vyhrabeš a spomenieš si...a potom už to tak nebolí.viac bolí keď zostane len prázdne miesto..napr na poličke....
@plarika neviem mozno take povahy su...ale ja isto nie...needaloby mi to...a co ak by si uz mala druheho chalana a tiez by ti dal prsten a co budes mat na ruke prsten od byvaleho a od aktualneho? :/
podla mna je totalna blbost vracat darceky. darceky sa nevracaju. aspon bude nejaka ta spomienka. alebo mozno ja by som tie darceky znicila v zachvate zurivosti alebo zufalstva alebo nenavisti. alebo by som si ich nechala. neviem. nemam s tym skusenosti ale nevracala by som ich.
@tuba no pri tom prvom rozchode to bolo tazke a mladi sme boli tak ze tu mas svoju salku atd a pri dalsom oficialnom dlhom vztahu ze mam v pici. nechaj si co som ti pokupila a uz sa neozyvaj ze MF naco je to dobre?
@etelnair to bolo dobre, ako skackal ale nie...moj s nim ine veci prevadzal..to bol este prilis mlady, este nemal pomyslenie na taketo hopsanie pekne stiahol kozicku a to vnutro biele pooroznasal po celej zahrade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@marttina no to ja len tak...neviem ci je to na hlavu, alebo dobre...to ma len tak napadlo no len tak vlastne nie...ale to je jedno
@mizoyka tak tak...
@etelnair mas dobre napady=D=D=D=D=D
@etelnair nie dobry napad...skoda prachov
??? =D=D=D
@hnisavica nj bonboniery a tak
@freedomko @fxx vy to mate tiez super a @fxx s tym vankusikom...pekne :/