Dokonca istý čas sme mali mať dve oznamká... nakoniec sa rozhodlo že by to bolo príliš drahé a vybralo sa to menej kontroverzné (návrh ktorý neprešiel totiž veľa ľuďom pripadal príliš morbídny na to, aby také oznamká dávali starým rodičom prípadne iným príbuzným ktorí by to nemuseli psychicky zvládnuť )
@berenika no vy ste sa aspoň že zhodli u nás rozhodlo pár ľudí za ostatných.. tomu hovorím prispôsobenie.. a ja som sa zachovala ako tvrdohlavý človek ja a spolužiačka plánujeme mať úplne iné než zvyšok triedy.. čiže sme čierne ovce ..
my sme sa celkom jednoducho dohodli. Sice som ich povodne robil ja, a dal som aj navrh, no, dostal som kopacky od byvalej a psychicky som to neuniesol, tak to dorobil kamos. A dokonca to robila firma, co tu ma aj bannery na birdzi, urobili to lacno a dali nam navyse niekolko sto oznamiek
a plus mi bolo jedno ako bude vyzerať a nakoniec spolužiak navrhol jedno a to sme mali... Spolužiaci sa hádali a ja som to mala v paži jak všetko čo sa týka školy
buď si istá,že oznamko nevyberiete nikdy všetci rovnaké...my sme doniesli vzory, že nech každý vyberie, lenže dopadlo to tak, že sme mali 24rôznych návrhov...potom jedna baba náhodou doniesla oznamko jedného staršieho kamaráta, a odtiaľ sme si zobrali námet- spracovali sme si to sami na PC a už len dali vytlačiť a myslím, že sme nakoniec boli spokojní všetci... takže radím nepoužívať internetové firmy, ktoré sľubujú neviem aké akcie, ale zapojiť kreativitu, na PC to ide urobiť naozaj ľahko, ja počítačový analfabet somto urobila za pár hodín a potom už len dolaďovala drobnosti
btw naše oznamko bolo zložené z našich fotiek upravených vo photoshope
Nedávno sme ich objednávali a prebehlo to v pohode. Dopredu sme sa dohodli, že celá trieda budeme mať rovnaké oznamko, takže sme sa museli zhodnúť. O všetkom sme hlasovali, rozhodla väčšina a ostatní sa prispôsobili
a úplne najradšej som mala ľudí,čo nemali žiadny návrh,ale každý náš sa im nepáčil...tak sme to potom jednoducho 8 rozhodli a bolo...lebo takto by sme to oznamko robili doteraz...
milujem ľudí,čo nemajú vlastné nápady,ale nápady ostatných sa im vždy z nejakého dôvodu nepáčia...
moja spolužiačka sa toho ujala. Pýtala sa celý týždeň na nápady, ako to bude vyzerať. Ale nikto nič. Tak vybrala sama. Mala vybrať iba tvar. A je celkom pekný.
My sme sa hádali iba na motto k fotke, lebo jedni chceli to a druhi to. Ale kedže vyberali už posledný deň, tak predsa dala to, čo sama vybrala. A na farbe sa tiež nevedeli dohodnúť. Viacerým to bolo jedno.
A čo sa týka obrázkov, tak nemohli protestovať, lebo naše oznámko bude ORIGINÁLNE . Budeme mať vlastné obrázky. Všetky. Kreslila ich totiž moja spolužiačka
nie, a ešte stále je s tým problém..banda namyslených píč u nás v triede si myslí že môžu všetko a tak vo veľkom štýle začali vybavovať aj oznamká...našťastie rozum zvíťazil a chalani sme ich prehlasovali
ale človek by nepovedal ako to dokáže rozhádzať vzťahy v triede...najprv hi hi hi ale prvý náznak problému a ideme sa povraždiť
ja taketo veci neriesim a ani stuzkovu mame nastastie "chapavu" teda po nasich dohovaraniach k nej pochopila ze so mnou a ani s mojim spoluziakom nijako nevypece takze sa tesime ze nemusime ist na stuzkovu
hádali sme sa, dohodli sme sa, potom sa to istým devám nempáčilo, spravili i vlastné,ktoré boli skoro ako naše, len mali iný nápis nad fotkou, písmo a boli výrazne bledšie a hnusné
Nakoniec sme mali polovica triedy ine oznamka a polovica ine a potom sme si ich navzajom vymienali.Mne bolo viacmenej jedno co tam bude, lebo ztolkych tvarov a napisov , co su na vyber, sa naozaj neda zhodnut na jednom.V triede same boli rozdeleni na peknych a mdrych a tak sme si aj nakoniec vybrali, Pekni mali svoje a mudri tiez svoje (to bolo len take nase rozdelenie, nie vsetci mudri boli aj pekni a pekni neboli vsetci hlupi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» www.tlacoznamka.sk/portfolio/preze... - je niekde na konci, kod zn76
btw naše oznamko bolo zložené z našich fotiek upravených vo photoshope
a úplne najradšej som mala ľudí,čo nemali žiadny návrh,ale každý náš sa im nepáčil...tak sme to potom jednoducho 8 rozhodli a bolo...lebo takto by sme to oznamko robili doteraz...
milujem ľudí,čo nemajú vlastné nápady,ale nápady ostatných sa im vždy z nejakého dôvodu nepáčia...
My sme sa hádali iba na motto k fotke, lebo jedni chceli to a druhi to. Ale kedže vyberali už posledný deň, tak predsa dala to, čo sama vybrala. A na farbe sa tiež nevedeli dohodnúť. Viacerým to bolo jedno.
A čo sa týka obrázkov, tak nemohli protestovať, lebo naše oznámko bude ORIGINÁLNE . Budeme mať vlastné obrázky. Všetky. Kreslila ich totiž moja spolužiačka
ale mne to bolo jedno ako vlanajší sneh
ale človek by nepovedal ako to dokáže rozhádzať vzťahy v triede...najprv hi hi hi ale prvý náznak problému a ideme sa povraždiť