Nebáli ste sa, že nezapadnete? Lebo predsa je tam už ten kolektív vytvorený... ako nie som asociál ale zas nie som ani typ že hello ku každému sa predstavovať. Hnela by som pokračovať na Mgr v ČR, ale neprežila by som, ak by som tam bola osamelá
a predpokladajme, že na vysokej sú už dospelí ľudia, nie ako na základke alebo na strednej, kde ťa vylúčia z kolektívu za to, že počúvaš inú hudbu alebo sa inak obliekaš
na výške to je podľa mňa práveže také, že sa nepoznajú všetci ľudia v tom bakalárskom štúdiu. minimálne je teda u nás poznám tak 40 ľudí z jedného odboru a 20 z druhého a mám pocit, že skoro všetko sú tam cudzí ľudia, lebo tých 60 sa medzi 200 ľuďmi celkom stratí.
a pritom máme na fb skupinu kde sa bavíme každý s každým, chodíme na stretnutia kde je furt niekto pre mňa nový, a nemám problém sa s nimi baviť, aj keď sme sa predtým nepoznali. a ani oni so mnou.
takže podľa mňa ak je ten človek komunikatívny a chce sa zoznamovať, tak to nie je problém.
možno nebudeš jediná nová na mgr na inej škole, nás takých bolo dosť pričom keď to má katedra tak uspôsobené, že nemáte veľa spoločných povinných predmetov, a môžeš si zapisovať aké sa ti hodia dokonca aj na iných katedrách, tak s niektorými ročníkovými spolužiakmi nemusíš prísť vôbec do styku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a pritom máme na fb skupinu kde sa bavíme každý s každým, chodíme na stretnutia kde je furt niekto pre mňa nový, a nemám problém sa s nimi baviť, aj keď sme sa predtým nepoznali. a ani oni so mnou.
takže podľa mňa ak je ten človek komunikatívny a chce sa zoznamovať, tak to nie je problém.