ale neviem sa rozhodnut medzi prvou a druhou moznostou asi skor k prvej, zvlast ked som "strasne chory", tak urcite douzivam tak ako treba, aj ked sa citim uz lepsie
@hajzelbaba pocuvaj tvoj terajsi avatar v kombinacii s mojou unavou sposobil, ze som si myslel, ze tento tvoj koment mi dal pernik a potom som pozrel nizsie a kukam, ze aj to s hrubym crevom dal on?? a potom som si vsimol
@n0win0u zrada z každej strany. ešteže @wladi má dosť rozumu
@pubertslatinocelny toto neviem, či náhodou nemám zobrať trošku inak ako som zvyknutá brať ak vieš, čo tým myslíš, teda viem, že vieš! choď sa vykotiť, lebo toto bol dosť závažný argument!
@n0winka ved on je tvrdy chlap, len tak lahko nehovori slova lasky a teraz serie, tak ked pride, urcite bude mat dobru naladu, mas najlepsiu prilezitost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale neviem sa rozhodnut medzi prvou a druhou moznostou asi skor k prvej, zvlast ked som "strasne chory", tak urcite douzivam tak ako treba, aj ked sa citim uz lepsie
@pubertslatinocelny toto neviem, či náhodou nemám zobrať trošku inak ako som zvyknutá brať ak vieš, čo tým myslíš, teda viem, že vieš! choď sa vykotiť, lebo toto bol dosť závažný argument!
@zajko30 to ale musis vyzerat hrozostrasne, ked to tak rychlo zduchne