Hocičo z tohoto. Som otvorená každému žánru, každej skupine... Z vlastnej skúsenosti viem, že proces objavovania hudby u každého jedinca je vývoj nezastaviteľný.
metal ide mimo mňa, aspoň tento typický... keď už tak niečo novodobého, experimentálneho ako metalcore, hardcore, nu-metal, industrial no a v neposlednej miere gothic metal si ešte vypočujem...
@66janica6 Ja sa s holkami nebijem No ale vážne, keby si to videla. Samé pomalé pesničky spievala... Hodinu som tam trpell tú nudu. Fakt zabitá hodina a pol môjho života Na festival sa také pesničky hodia možno tak o jednej, o druhej, keď ideš spať alebo keď vstávaš.
@lollko Všetci moji bývalí spolužiaci okrem jedného sú toho istého názoru Ale fakt sa mi páči viac energický spev Anette ako operný Tarjin (sorry Janka slight_smile:
@jimmycrow Ono to zalezi na co mam naladu, ja nevravim ze anette je zla spevacka, dokonca ked to vezmem takto, tak sa mi urcite paci najviac pesniciek z psoledneho albumu ako z ostatnych, ale na niektore stare pecky to proste nema
z tohto len Slipknot, Children of Bodom , metallica len death magetic, nic vecej z metallica nemam rad , sere ma ten vokal , ale inak , lubim este , hypocrisy, arch enemy, kalmah, Amon Amarth, aj korpiklaanov vypocujem rad a ine ktore pocuvam pomenej, tie co do 5 piesni nepocitam hej, ale hypocrisy pana boha, milujem epicke piesne ,
sorry, metalika je odkedy metal?! alebo najtvis? omg... zakladatel je urcite z tych co maju sandale s ponozkami, odrezane uzke rifle, biele nohy, ostrihany na debila, jebakovy face a smrdi jak vychodonemecka fotbalova reprezentacia
Uhm, myslím, že tá anketa je zbytočná, je jasné, že všetci čo počúvajú metal alebo "metal", tak dajú Nightwish alebo Metallicu. Ja sám by som z tohto dal Nightwish ale už len z umeleckej stránky .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Tu máte Nightwisháci
nechápem ten relatívne pop-metalový výber v ankete ( aj ked nič proti )
A z tohto cob, slayer, six feet under.. napr.)
@lollko Všetci moji bývalí spolužiaci okrem jedného sú toho istého názoru Ale fakt sa mi páči viac energický spev Anette ako operný Tarjin (sorry Janka slight_smile:
Inak som na severský melodeath, ale cob, čo je v ponuke zrovna nemusím
Arch Enemy, Ajattara, momentálne si ma získava Tristitia... (áno, viem, že v zozname je len jedno melodeath, ale aj tak)
sorry, metalika je odkedy metal?! alebo najtvis? omg... zakladatel je urcite z tych co maju sandale s ponozkami, odrezane uzke rifle, biele nohy, ostrihany na debila, jebakovy face a smrdi jak vychodonemecka fotbalova reprezentacia
!!!!