nikdy nepadne na zem maslovou stranou..ak ho tou stranou samozrejem nespustate z ruky..to by ste museli mat stol vo vyske 4 metre aby vam padol maslovou stranou
haha ja som taka nešika, vždy mi chlieb spadne...nie ale na zem, ale na tanier ( mam dobre reflexy a vždy jeme potichu, potom sa mama alebo dakto zrazu ozve, ja vyskočím od ľaku a už je to tam.. ale hej, vždy tou natretou stranou nadol...inak, poznate toto?:
Chlieb padá vždy na natretú stranu a mačka vždy spadne na štyri. Čo sa ale stane, ak mačke pripevníte na chrbát natretý chlieb???
@66janica6 wsauky jaka fyzičcka toto a co ak sme taký sikovný že nevládame koordináciu a drbnem do chleba na linke a ten sa zacne pocas padu tocit a krutit a padne na zem tou chutnejsou stranou?
ani na jednu. nikdy mi nespadol, ale sem tam som ho hodil do spoluziakovho ksichtu a cuduj sa svete presne na tu maslovu stanu s pastekou to bol rehoot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Chlieb padá vždy na natretú stranu a mačka vždy spadne na štyri. Čo sa ale stane, ak mačke pripevníte na chrbát natretý chlieb???
a vies, preco zjedia biele ovce viac ako čierne???
A tie ovce? veru dlho som rozmýšľal a neviem.