väčšinou TS - ale už sa mi stalo, že som chcela na debilný koment reagovať aj verejne, ďalším komentárom - nech všetci vidia, že mi nerobí problém zareagovať aj na to
ale inak sa mi nie veľmi páči, ak niekto na komentáre reaguje IBA ďalšími komentármi - neviem, príde mi to ako umelé dvíhanie čítanosti daného blogu
ak si myslím, že to, čo sa ma pýta, sa ma môže spýtať ešte niekto iný, určite komentárom. ak len chcem poďakovať, určite správou. a inak, ako sa mi chce. väčšinou správou.
TS-kou, ale ak mám potrebu sa k tomu verejne vyjadriť, že s tým nesúhlasím, alebo chcem niečo vysvetliť, tak komentárom. Ale stáva sa mi aj že (na TS akúkoľvek) niekedy neodpíšem. Teda, mám také predsavzatie niekedy na všetko ešte odpísať, ale obávam sa, že sa k tomu už možno nedostanem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Podľa toho na čo to je.
Podľa toho ako sa mi chce.
no záleží aj podľa mojej momentálnej nálady a podľa človeka ktorí mi ten koment dal
ale inak sa mi nie veľmi páči, ak niekto na komentáre reaguje IBA ďalšími komentármi - neviem, príde mi to ako umelé dvíhanie čítanosti daného blogu