Najkrajšia vec ktorú som spravil že som obšťastnil,
niekoho láskou iných prítomnosťou dostal z tmy,
najkrajšie na tom je že odkaz čo je podstatný,
som mohol rozšíriť a prospieť, pre mňa pocta, sny.
Treba sa tesit z malickosti ...uvedomit si co je dolezite a co dolezite nie je...Netrapit sa pre minulost, ale zit pritomnostou. Nic nelutovat pretoze vsetko je tak ako ma byt. Teraz trpis ale neskor si uvedomis ze prave to ta spravilo silnejsim do zivota
trošku si poplačeme, trošku napíšeme nejaký podpriemerný blog vrámci psychoterapie, trošku sa potom hystericky smejeme, a vnútime svojim najbližším svoju spoločnosť. oni čarovne obrátia všetko zlé na dobré, a potom sme zase všetci šťastní, až kým nás niekto zase neodjebe.
Mne ked je napicu idem si zabehat do prirody, niekam kde viem ze nikoho nestretnem a pritom si pocuvam nejaku fajn muziku - aspon na hodinu. Potom sa citim perfektne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak ma niečo fackne, tak je to moja vlastná blbosť
keď počuť vtáky a jej nočný šum jak z rumba gulí,
dokážem počúvať a pozerať sa užasnutý,
prečo to zabíjajú z toho bývam najviac smutný.
Najkrajšia vec ktorú som spravil že som obšťastnil,
niekoho láskou iných prítomnosťou dostal z tmy,
najkrajšie na tom je že odkaz čo je podstatný,
som mohol rozšíriť a prospieť, pre mňa pocta, sny.
Treba sa tesit z malickosti ...uvedomit si co je dolezite a co dolezite nie je...Netrapit sa pre minulost, ale zit pritomnostou. Nic nelutovat pretoze vsetko je tak ako ma byt. Teraz trpis ale neskor si uvedomis ze prave to ta spravilo silnejsim do zivota
a tak stále dokola.
o.
Chlap,ktorý nájde riešenie na všetko...
a moje myšičky