Zvieratká sú ok všetky, skôr mi prekáža keď na kanáloch o histórii dávajú stále Hitlera a druhú svetovú vojnu.
Akoby tých pár rokov bolo významnejších ako desaťtisíce ďalších.
no ked nahodou zapnem televiziu sám a to sa nestane sice ale keby idem pozerať "prírodopisný kanál" tak to znamena ze chcem vidiet zvierata alebo nieco zaujimave o nich, takže urcite by mi to neliezlo na nervy :ehm:
o tuniakoch neviem jak sa volá ten program, ale stále to chodí. a neznášam, keď chodia dokumenty o nebezpečných zvieratách, lebo skôr či neskôr sa v nich objavia hady a umieram.
@otvoreneokno jaj no, ale aspoň je to nie tak často, ale takmer každý dokument o Afrike je o levoch alebo slonoch, kks lebo iné zvieratá neexistujú, potom sa s niekym bavím o zvieratách a hľadí na mňa, že to odkiaľ vieš? ach...
@10 jj, ale telku pozeram dokopy asi 10 dni do roka (ak nepocitam veci, co dobrovolne pozeram z archivu na nete), takze nikdy pre mna nie je "opat davaju"
No je pravda že levy, žraloky a pandy zaberajú dosť veľké percento celkovo vysielaných programov.
Dalo by sa povedať že levy sú Hitlerovia divočiny
(práve som si všimol, že graf je vo farbách ukrajinskej zástavy. Zaujímavé že krátko po návšteve najvyššieho predstaviteľa NATO na Slovensku. Istotne sa aj u nás chystá nejaký Majdan! Zvrhnú nám nášho Fica! )
@salora no lebo za celý život mám levov a slonov už dosť, ľudia sú sprostí, nepoznajú vôbec prírodu ani nič a mne toto už dlhú dobu lezie na nervy, chcem vidieť iné veci, málo známe a nie iba levy, ty kokos... ale veď nechám si ich zapnutých, veď nič iné sa ani nedá pozerať....
@dumbledore tak neviem, ale ja pozerám telku v tablete cez Horizon Go, kedze neovladam fancuzstinu ani vlamstinu a vyuzivam EPG, takze najskor pozriem EPG a potom vyberam a je mrte prir. kanalov, kde je aj ina zverina - surikaty, varany, rôzne ptice, podmorský svet, tigre, antilopy, fauna Európy alebo Ameriky, milujem Indiu a dokumenty o nej - všade sú vždy aj slony a vôbec mi to nevadí... a vlastne pozerám z 95% len dokumentárne kanály, 4 % Cmusic a 1% ostatné...
@salora mňa nebaví už ani India, surikaty, varany, tigre, opice a ani iné pre mňa bežné veci už ... Ale veď aj ja pozerám takmer výlučne také stanice....
@dumbledore moj otec je zavisly na dokumentoch, takze cele dni vkuse, ked som doma v KE Ale co nemam rada, su shows o loveni a zrani kazdeho jedneho zivocisneho druhu -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Akoby tých pár rokov bolo významnejších ako desaťtisíce ďalších.
Dalo by sa povedať že levy sú Hitlerovia divočiny
(práve som si všimol, že graf je vo farbách ukrajinskej zástavy. Zaujímavé že krátko po návšteve najvyššieho predstaviteľa NATO na Slovensku. Istotne sa aj u nás chystá nejaký Majdan! Zvrhnú nám nášho Fica! )
a z prírodopisných dokumentov mi "nelezie na nervy" žiaden...
+ mám pocit, že tam stále idú iba krokodíly!
@26 hej presne
:3
nebavia ma slony a žirafy
prečo tam nemáš tie skurvené vtáky? alebo aj podmorský svet je na chuja( ale vráskavce sú fajn)
@foxylady
ako nemôžeš mať rada žirafky? ^________________^
O_________________ô