Prosim ked volan nezname čislo....ano len ked mi je fajn ..no kamaratom....halo ked nemam vyčistene uši ....čo chceš ked ma ten dotyčny nasral.....prosim+meno ked volaju fanušikovia že komu mam poslat autogram to všeko
keď mám dobrú náladu tak "linka detskej istoty aký máte problém"???ale väčšinou: no servus(meno dotyčného) to mi voláš len tak z piči alebo zas dačo potrebuješ???
No podla toho, kto mi volá.
Cudzie cisla : "Ano?".
Moja mama "Príjem."
Chalana : "Áááhoj..."
Bratovy zvycajne poviem "Servus"
a ostatným bud "Prosím" alebo "Hmmmm?"
ale stava sa,ze mam naozaj dobru naladu tak obcas zacnem s vetou "Katarína momentalne nema cas, po zazneni tonu nechajte odkaz ... píp" ...
ked som bola malá hovorila som "prosím".. no potom mi raz jeden chlap povedal "čo si prosiš".. odvtedy sa pytam "ano?".. alebo "no?".. záleží na tom kto volá poväčšine
"Příjem..."
"Tady vorel, tady vorel, přepínám..."
"Já ta zabijem, šak je pól dvanástéj ráno! SPÍM!!!..."
"Vymysli si dobrú výhovorku, prečo si mi nezdvíhal mobil a dúfaj, že ti to uverím..."
"Ty aj žiješ?..."
"Rádio Jerevan..."
"no?" "áno?" "da?" "jo?" obľubujem ešte 10 sekundové "nooooooooooooooooooooooooooooooooo". ale sem tam, keď mám blbú náladu tak "nie, nemám". Naj je že nemám clip, čiže nikdy neviem čo kto schytá
ale podla toho kto volá ked nejaké číslo alebo niekto s kým si vykám tak prosím ked nejaké kamarátky áno a ked chalan áno zlato heh alebo rovno začnem rozhovor ked viem čo potrebujú no dá sa všeliako
presne, to je diskutabilné, jak mi volá niekto neznámy tak pekne slušne "ano prosím?" ale jak to je niaky kamarát/kamarátka, jednoducho niekto z c.listu tak to zdvihnem mojim nechutným otráveným "no...?"
mno tak co do pici skurwenej zase odo mna stes ty kkt wymrdany? to na firends awebo choj do pice D aa mame nezdyham abo ked hej tak jej povem ze mati zavolaj neskor nemam na teba naladu a polozim asi tak awe zwyknem aj prosim abo hmm?? abo soooj sokeres
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
,,po čom túžiš?"
,,centrum služieb zákazníkom, môžem vám pomôcť?"
mimo toho "prosim?"
ale inac ano? ale po madarsky
10% prosim?
10% ano?
myslim
inak dobra anketa
Ale občas poviem nejaký chobotinu napr. tu Raťafák Plachta a podob.
Kamarát zase používa najmä: Tu vzducholoď, tu lietadlo
Cudzie cisla : "Ano?".
Moja mama "Príjem."
Chalana : "Áááhoj..."
Bratovy zvycajne poviem "Servus"
a ostatným bud "Prosím" alebo "Hmmmm?"
ale stava sa,ze mam naozaj dobru naladu tak obcas zacnem s vetou "Katarína momentalne nema cas, po zazneni tonu nechajte odkaz ... píp" ...
"Tady vorel, tady vorel, přepínám..."
"Já ta zabijem, šak je pól dvanástéj ráno! SPÍM!!!..."
"Vymysli si dobrú výhovorku, prečo si mi nezdvíhal mobil a dúfaj, že ti to uverím..."
"Ty aj žiješ?..."
"Rádio Jerevan..."
prosim? - ked vola nezname cislo + nekdo dospeli
no co chces? - ked mi vola mam uz 10 krat
ked vola kamoska - cauko, ahoj mici, ahoj
ked vola neznamy - prosim
Mama - Nóó, čo chceš??
Ostatná rodina - Ano ?
Nezmáme čísla - Prosím?
Rodina - áááno?
šéf - Hello Wes. What do u want?
neznáme číslo - Prosím, tu je Martin.