Takže chalani, ako by ste zareagovalo v prípade že by baba spravila prvý krok, napr. sa s vami prvá zoznámila, ako by ste reagovali? páčilo by sa vám to, alebo by vás to naopak odradilo? Spravili by ste potom další krok, alebo by ste aj to nechali na nej
@stodvacinkar to je preto, ze muzi su (od prirody) vacsinou dominantnejsi, zeny sa vo vseobecnosti viac hanbia samozrejme su uz aj vynimky, aj ja som viac menej spravila prvy krok..
no ja osobne by som iba uvital iniciativu z druhej strany lebo ja sam iniciativny vobec niesom pretoze neverim ludom a som mozno az chorobne opatrny co sa vztahov tyka takze u mna dobry .. smelo do toho
@midnight@poke ja som z toho sama zmatena feminizmus hlasa rovnost pohlavi, ale pritom feministky neznasaju muzov, ja som tiez za rovnost, ale skor mi zeny lezu na nervy
napriklad som za nazor, ze prvy krok moze spravit aj zena alebo ze, ked prijde na platenie, tak by to malo ist na polovicu, nemusi platit vzdy len muz, alebo ze zeny by sa mali vediet postarat aj same o seba, mali by zvladat urcite chlapske veci atd...ale urcite nie som feministka, skor taky nezavisly dominantny typ
ale proste neznasam tie zeny, ktore tvrdia opak, ako som napisala a take zeny sa potom ako nazyvaju?
jake bludy tu pisete..ked sa chce niekto s niekym zoznamit tak nech dobehne k tej osobe a nech sa zoznami a ne tam vyckavat kym dotycny pride za vami..
@momoglamorous ja som narážal na to, že si spravila preklep ale je to jedno. Tiež si myslím že môže spraviť prvý krok aj žena, nevidím vtom žiadne obmedzenie a ani žiaden predsudok, ďalším veciam z nepochopiteĺného faktoru nechápem
okej, a zoberme si prípad, žeby žena spravý prvý krok, a muž potom nespraví ten druhý, aké možu byť dovody že ho nespraví aj ked mu je žena pravdepodobne sympatická?
no...prve kroky robim zasadne ja..lebo akonahle urobi 1. krok chalan tak ho nechcem.alebo je to mozno aj tym ze ho nechcem a prave preto urobi prvy krok on...no v kazdom pripade vsetkych chalanov co som doteraz mala som si viacmenej zbalila...niekedy lahsie inokedy tazsie...ale su aj pripady kedy to proste neslo...a tiez si nemyslim ze by to bolo kvoli tomu ze by som sa mu nezdala sympaticka...niekedy to proste nevyjde...z coho usudzujes ze si mu pravdepodobne sympaticka?a aky bol prvy krok?
@16 dnesne feministky vobec nie su to co to byvavalo kedysi feministky chceli naozaj rovnost, teraz by "feministky" chceli utlacat.. teraz uz feministky viac-menej netreba, lebo uz je urcite vacsia rovnost ako kedysi, preto to slovo nabralo uplne iny vyznam..
Normalne ak ma dievca neoslovi tak ma to okamzite odradi, teraz sa mi to stalo a padla mi slecna do oka, tak som jej zato neskutocne vdacny a dufam, ze z toho cosi bude takze pokial si sa chalanovi zapacila, je to len +, pokial nie tak si len urychlis to nie, ktore by tak ci tak asi prislo.
tak ako ja sa vzdi rad potesim ked spravi holka prvy krok, aspon sa nemusim sam tolko snazit a ked uz citim nieco z jej strany tak sa pridam a nasledne preberam iniciativu..
ha taze mas objekt z vedlajsieho obchodu?mm..to aby som si otvoril bar oproti aby si dosla za tym objektom a spytala si sa ho ci nejde na kavu.. ..a ked nebude suhlasit tak prides ku mne na poldeci .. a to sa uz zoznamime a tak ..
@tomias ..presne to sa mi stalo , vyckavala som nevedela som ci za nim ist alebo nie odrazu sme sa stretli sami dvaja pri bare a prva otazka bola "serus , co pijes? "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
(odmysliac si také tie typu "zdravím ctená sestrenica, počuli ste, že nás váš pán otec zasnúbil so mnou?"
@stodvacinkar to je preto, ze muzi su (od prirody) vacsinou dominantnejsi, zeny sa vo vseobecnosti viac hanbia samozrejme su uz aj vynimky, aj ja som viac menej spravila prvy krok..
resp...
vsak ako by som to inak povedala nechapem preco si chlapi myslia ze su to oni co tu skuacku vedu
a ty sa tiez budes zotavovat po facke ze kazde podobne forum, co tu bolo v minulosti
inak by som sa posral a ušiel
napriklad som za nazor, ze prvy krok moze spravit aj zena alebo ze, ked prijde na platenie, tak by to malo ist na polovicu, nemusi platit vzdy len muz, alebo ze zeny by sa mali vediet postarat aj same o seba, mali by zvladat urcite chlapske veci atd...ale urcite nie som feministka, skor taky nezavisly dominantny typ
ale proste neznasam tie zeny, ktore tvrdia opak, ako som napisala a take zeny sa potom ako nazyvaju?
normalne prides a povies..servus co pijes? ..
1.krok bol: ahoj som kaja ..
a neviem ale mám z toho taky pocit, z jeho prejavu, usmevov etc.
nie, na diske
ha taze mas objekt z vedlajsieho obchodu?mm..to aby som si otvoril bar oproti aby si dosla za tym objektom a spytala si sa ho ci nejde na kavu.. ..a ked nebude suhlasit tak prides ku mne na poldeci .. a to sa uz zoznamime a tak ..
ake su dalsie tvoje suradnice? (napis nieco co sa nachadza v tvojom meste,dedine )