@alysia ja by som to skorej povedala tak, ze muzi maju tendenciu to vnimat fyzicky a zeny psychicky ved kopa zien je takych, ze im staci tlacit kaleraby do hlavy a pocase polavia aj pri uplnom..
muzi rozmyslaju rozumom a zeny srdcom - emociami, teda nerozmyslaju vobec.. hladat racio v emociach je ako cakat od slona, ze zacne liest po stromoch...
choďte niekam do kelu s týmito zovšeobecňovacími kecami, je predsa jasné, že je to podmienené aktuálnou náladou vaječníkov, takže tak isto, ako môžem byť racionálna, tak aj iroacionálna a tie vaječníky, ktoré sa občas nudia a produkujú hormóny len tak z pasie, sú na tom celom jediná ženská vec, zvyšok proste závisí od jednotlivca, ak je niekto krava, bude rozmýšľať ako krava, ak nie je, nebude. Bodka.
@barky ja osobne nezvyknem byt cez kramy extra neprijemna, mozno skorej labilna, ale ako.. keby si si skusil tu bolest, asi by si tiez nebol chodiace slniecko
záleží od človeka a nie od pohlavia... tak ako aj žena môže používať rozum tak aj chlap... ale niekedy sa obaja nechaju uniesť citmi... takže nemyslím si že záleží či je človek žena alebo muž, lebo ked je raz sprostý tak sprostým aj ostane...
neviem, ale podla mna zena, ktora toto tvrdi je bud uplne chladna, sklamana laskou, bola nejako zranena alebo len potrebuje na niekoho hodit vinu...
jop, stane sa, ze obcas chlap "mysli" penisom, ale ruku na srdce, kto provokuje? nie je to prave zena, ktora sa na tom neskor pohorsuje?
nie, nezastavam sa vsetkych chlapov, lebo su aj prasata, ktore vyuziju a odkopnu...zial, aj za to obcas mozu zeny, lebo sa nechaju...bezhlavo sa spustia s niekym, koho dobre nepoznaju a nemali cas ho spoznat...a potom lamentuju, ze zle dopadli...
no niekedy sa zena ani nemusi prilis cinit a takyto cunak ju zrani
no stale plati, NEZOVSEOBECNUJME...
lebo su aj zeny, ktore myslia...ehm a nie len obcas
Keby sem niekto pridá fórum napr. že prečo sú ženy blbé, tak ho hneď všetky napadnú a začnú urážať, že je zakomplexovaný a škaredý. Pritom to, že niekto nemá rád ženy, nie, že je gay, ale proste ženy berie len ako sexuálne partnerky, neznamená, že je zakomplexovaný a škaredý.
@dwightmccarthy prejavujem city nebodaj? vravim ze by som ti zajebala pre tvoje dobro...
ked raz na verejnosti povies ze "tie kt. sa riadia rozumom su skarede alebo nudne", moze sa lahko stat ze ti niekto, v zaujme obhajovania svojej partnerky jednu vrazi
@myschka každý normálny muž, ktorý nie je pod papučou to vie. ja mám frajerku a tiež si myslím, že sa riadi citmi. všetky múdre ženy, ktoré poznám sú škaredé.
a už s tebou nemienim diskutovať, lebo vieš múdrejší ustúpi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ten smutny moment, ked si ludia uvedomia, ze erekcia vlastne pochadza zo srdca, ktore pumpuje krv..
mna napadlo tiez srdce, ale potom aj oci a mozog? ja neviem
no offense inak
ja som chlap, rozmyslam rozumom, obcas sa riadim pocitom.
a konam rukami a nohami.
preco by mal byt vsade len sex? :/
GG
riadim sa heslom "think with your balls"
...clever balls
a mam chut na rozne veci a co?
ale sex pre mna nie je zivotnou prioritou..
A z recesie ma napadlo to čo @15.
A tie normálne hlavou a srdcom.
jop, stane sa, ze obcas chlap "mysli" penisom, ale ruku na srdce, kto provokuje? nie je to prave zena, ktora sa na tom neskor pohorsuje?
nie, nezastavam sa vsetkych chlapov, lebo su aj prasata, ktore vyuziju a odkopnu...zial, aj za to obcas mozu zeny, lebo sa nechaju...bezhlavo sa spustia s niekym, koho dobre nepoznaju a nemali cas ho spoznat...a potom lamentuju, ze zle dopadli...
no niekedy sa zena ani nemusi prilis cinit a takyto cunak ju zrani
no stale plati, NEZOVSEOBECNUJME...
lebo su aj zeny, ktore myslia...ehm a nie len obcas
a niektoré teda nemajú ani jedno.
Môže to byť mizogýn.
pre tvoje dobro
ked raz na verejnosti povies ze "tie kt. sa riadia rozumom su skarede alebo nudne", moze sa lahko stat ze ti niekto, v zaujme obhajovania svojej partnerky jednu vrazi
a už s tebou nemienim diskutovať, lebo vieš múdrejší ustúpi.