ja si vobec nepamätám fakt.. uplne hrozné obdobie sme mali 12-13, viem že vtedy niekedy som bola aj najebana asi skoro najviac v živote, proste stále sme chlastali v bunkri v lese.. ale ten prvýkrát si vobec nepamätám
prvý krát asi v 12 rokoch v lese s kamarátom, pili sme becherovku, opil som ako hovädo a tykoval som kde to len išlo chcel som vyskočiť cez zatvorené okno, no pokus mi nevyšiel a potom ešte boli ďalšie debility čo som porobil, no to je tabu
ja si na to veľmi dobre pamätám ...bolo to v 14nástich keď mal môj veľmi dobrý ujo niečo ako rozlúčku zo slobodou ....vtedy som bol 1x napitý ale riadne ..zaspal som tam za stolom, ogrcal som jeho budúcej žene chodník a ešte aj doma som trochu povyvádzal
ale pil som už aj predtým s partiou možno od 13 ale to bolo take že sme kupili pol litra 10 a odvtedy sa to už len stupňuje
tak že naozaj na moje 14-ste narodky došla som domov spitá, štastie bolo že mama pozerala tv tak som rýchlo bežala do kúpelne že sa idem osprchovať. Ked som odtial po dosť dlhej dobe vyliezla už bolo trošku lepšie a rýchlo som sa doteperila do postele. Neviem či si niečo všimla ale ak aj hej tvárila sa že nie. A alkohol nám kúpila staršieho kamaráta sestra..
bolo to v 14tich, kamarátka mala voľný dom, tak sme šli, pamätám si, že sme mali kúpenú vodku s džúsom, ale potom sme už pili všetko, čo sa u nich doma našlo .. aspoň myslím, že to bola táto príhoda, ale istá som si neni
asi dva metre od nášho činžiaku, v tmavej uličke, naši ma kľudne mohli vidieť z okna bolo nám dosť veselo a nepamätám si ani ten kúsok cesty domov, boli zamrznuté chodníky a divím sa, že som došla domov celá...
vianočná téma to bolo v 14,ja s kamosom. najskor sme pili pivo, o 2 dni, sme si kupili ťapku vodky a o 2 dni potom sme si kupili rum... a ten ratam za prvy krat
ja som este nebola, az v poslednych dnoch nejak ochutnavam, ako punč na viedenskych trhoch alebo 0,5 l piva, viem, ze z toho nemozem byt opita, ale mne sa z toho fakt tocila hlava a bolo mi zle
16 som mala...na jednej nasej triednej chate, na ktoru som nechcela ist, pretoze chlapci brali alkohol
a neviem, preco som pila kazdopadne som si povravela, secia ma zrazu lubili a pak som zaspala a vecer cerstva som sla na veceru to tam este aj triedna bola kokoz a v noci to bol potom iny masaker
hasičská udalosť v našej obci..ale to bolo len "trochu" vodky v kofole.. a tak úplne keď som volala s kamošom na skype a mali sme obaja webku zapnutú.. a on že pod sa opiť..to bolo doma o 2 v noci? ale vtedy ani hcodiť som nvedela
keď som mala 15, posledný deň v 9. ročníku... museli sme to zapiť! cuckali sme striky, ani neviem či červené či biele... fú ale čudujem sa že nám predali.
V 13 to bolo .... Stalo sa to po Absolventskom koncerte z hudobnej isli sme zapit to ze sme absolvovali bolo to u kamosky a to som prvy krat pila a rovno Absinth! vtedy som mala hold vacsiu odvahu teraz by som na to asi nemala a to som ani negrcala
14 a aka prilezitost ? no ja nwm proste sa nejak zohnalo vino isli sme do susednej dediny k vode a tam som sa najebal jak kkt asi z 1,5 litra vina som mal stavy jak s 2 litrov tvrdeho
Mala som 17, zúčastnila som sa svojho prvého gay pride-u (a vlastne toho nášho prvého, čo sme tu vôbec na Slovensku mali) a rozhodli sme sa s kamarátmi, že to treba zapiť Pila som už predtým... len dovtedy som sa nikdy neopila. Začali sme v jednom strašnom pajzli, kde mali akciu toho večera na hrušku, neskôr sme sa premiestnili na Gotko (pre nebratislavčanov - námestie, pripomínajúce park, slabo osvetlené, kam sa chodieva piť) s kúpenou fľašou čerešne, ktorá mi bola vtisnutá do rúk so slovami "Pi!" ...tak som pila A vôbec som to neodhadla, takže sa mi podarilo opiť sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale pil som už aj predtým s partiou možno od 13 ale to bolo take že sme kupili pol litra 10 a odvtedy sa to už len stupňuje
....decko sprosté
Potom to šlo so mnou fajne dole vodou a už som chodila s kamošmi kadetade s flaškou v ruke ... :/
Ako pil som aj o dosť skorej, len to som nikdy nebol opitý
Veď,ty si debil
asi v 15 v Randáli z piva ale to som ich vtedy vypil aj sedem a bolo to asi prvý krát čo som pil pivo
ale vyvádzať som začal už roky predtým, len vtedy sa mi iné látky pozdávali viac než alkohol
a neviem, preco som pila kazdopadne som si povravela, secia ma zrazu lubili a pak som zaspala a vecer cerstva som sla na veceru to tam este aj triedna bola kokoz a v noci to bol potom iny masaker
ja rátam až dozvuky
(hoci náhly vpád tvojej mamy je nezabudnuteĺný
Príležitosť žiadna. Nejako sa to zvrtlo a išli sme na jeden byt kde som okrem kamarátky nikoho nepoznala