dnes, keď som ťahal na biku hore kopcom a obzrel som sa za seba. Hneď za mnou bol totiž ďalší cyklista, ktorého som vôbec nepočul a predbiehal ma. Skoro som od ľaku padol do priekopy vedľa cesty
Neviem, pri čom najviac, ale naposledy predvčerom, keď mama povedala, že máme doma koníka (alebo ký fras) a začala to hľadať po zvuku a vedľa mňa sa pohol kábel (bola strašná tma), tak som skoro zinfarktovala od strachu
kedy ? 11.8. a pri čom ? boli sme na jednom rozpadnutom minibuse, mala som tam notebook a pozerali sme film. Zrazu sme v dialke uvideli nejakú postavu, mala cigaretu v ruke. Približovala sa. Bol to nejaký zhúlenec, rýchlo som balila notebook a utekali sme...Prenasledoval nás. A potom tá cesta domov, to bolo niečo strašné. Ja, paranoidná osoba...To nebolo bohviečo. Ale z tohto mám aspoň zážitok no. A inokedy sa zvyknem zľaknúť napríklad keď ma niekto predbehne, ja mám sluchátka v ušiach a tak nič nepočujem. Alebo keď na mňa odchrbta zašteká pes.
Najviac sa naľakám keď idem po chodníku,počúvam hudbu a zrazu sa pri mne niekto zjaví,pretože ma obehuje. A ešte som sa minule zľakla keď ma brat zrazu zozadu chytil za nohu
ja sa furt nalakam seba furt do dacoho narazam alebo svojej realistickej mysle ze zomriem alebo fantazirovania ze nikdy nezomriem a budem stary do smrti alebo pochovania zaziva ci toho hnusneho trpaslika co ho mam v nocnych morach
naposledy ked vo videu niekto povedal michel jackson ....a pred tym ked osm mala sluchatka a bola som zabrana do nejakej cinnosti a zrazu mi brat grgol do ucha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Neviem, pri čom najviac, ale naposledy predvčerom, keď mama povedala, že máme doma koníka (alebo ký fras) a začala to hľadať po zvuku a vedľa mňa sa pohol kábel (bola strašná tma), tak som skoro zinfarktovala od strachu
a ty sa bojíš koníka
báť sa? ja mám z toho strašnú fóbiu! :/