ja napr. hudbu pocuvam ked mam zlu ale aj dobru naladu.vedsinou ju pocuvam cez mp3 a ked som sama doma tak normalne a pocuvam ju doma vonku no proste vsade kde sa daa a vy ?
ja pocuvam asi vsade...od : v izbe, na skutry, v skole, v buse, vo vlaku, v krcme , a vlastne aj v celom dome ked sm sam, a na noc si zapinam _FM a rano ked vstanem ho dam uz len hlasnejsie a zacinam dalsi den...
takmer permanentne a skoro vsade.. aj kde sa to inym nepodarilo a dostali za to poznamku a ja ne (dlheee vlaasyy sa 4eveeeer skvela krycia schopnost sluchatiek)
no,den zacinam s hudbou a aj koncim s hudbou ...vlastne asi hudba mi robi zivot
Doma pri nejakej činnosti, v posteli keď zaspávam, vonku keď som v autobuse, aby som prehlušila to frflanie zo všetkých strán , pri prechádzke, atď atď
podstate celý deň ráno ked vstanem niekedy ešte zapnem komp predtým ako idem do školy tak vtedy, cestou do školy v buse lebo sa mi nexce počúvať tie trápne reči psolucestujúcich a xce sa mi ešte spať...v škole pred vyučkom niekedy aj cez prestávku alebo cez hodinu najmä tie zastupované...potom cestou zo školy v buse....Ked som doma za PC tak vačšinou tiež ale nie vždy, niekedy sa potrebujem sústrediť a mať ticho. Ked sa učím vtedy mi hudba vadí, lebo si spievam Ešte ked lyžujem, to úplne milujem vtedy!! Alebo cestou do mesta na nejakú žúrku, také rýchlejšie songy čo mi spravia super náladu A ešte počas veľa veľa iných chvíl
HUDBA? proste vzdy, vsade, kedykolvek.. pred spanim, pri jedle, pri sexiku... proste stale stale.. na prechadzke, po prechadzke, po ceste tam a tam... cez vezu, mp3jku, mobil, radio... hudba je neoddelitelna sucast mojho zivota.... milujem hudbu.. velmi velmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no,den zacinam s hudbou a aj koncim s hudbou ...vlastne asi hudba mi robi zivot
..tolko moja oda na hudbu
a este radio_FM gooooooo!!!
Okrem urcitej casti dna a to je ta, ked som v skusobni a hram ja
ako: ušami + na kompe, v rádiu, v MP3, alebo si len tak zaspievam
kde: doma, v buse, v škole, pri vode, hocikde
preco nie na zachode???
ved tam je najvecsia nuda