TEDA MYSLIM AKA VETA BY VAS DOKAZALA VYTOCIT AZ K BITKE....u mna je to lahke...staci daco ako pozri sa na nu a potom pusti dotycny velke smiiichy.....no tak to je jeho konec
veta ziadna to si akurat pomyslim vtipnu poznamku o jeho IQ... no keby niekto so zlym umyslom siahol na moju holku tak by som ho prerazil cez 3 steny...
mne toho tiež veľa netreba... proste bitkár som taký cvok nevadí ale proste ak by niekto napadol niečo, na čom mi záleží... či na mne, alebo na niekom, koho mám rada... proste aj do krvi mala by som na háku...
ale tak veta ja neviem ako to čo si napísala, to nie... ale niečo, čo je vlastne mojou slabinou... ako hudba, literatúra, matematika a geografia... potom síce vyzerám ako namyslená, ale tak čo... je to moje...
a samozrejme ako som už spomínala keď mi napadnú kamaráta/kamarátku... proste nenechám pindať na niekoho, koho mám fakt rada... a ešte ak mu ten dotyčný nejako ublíži, hlavne fyzicky... ak niekto začne ubližovať fyzicky niekomu, na kom mi fakt že záleží tak chytím amok a bijem sa hlava nehlava...
Ako urcite ked mi niekto povie ze som kkokot tak ho hned nejdem bit lebo slovne odjebat neni problem ine je keby provokoval neustale...
ale skor ma vie vytocit ked sa robi neco nejakej babe nato som extra haklivy...
a inak presne ako @sp33dy..to plati o kamoskach alebo kamosoch,inak som nekonfliktny typ
nevidim dovod preco by som sa mala niekedy bit...reci ma nevyprovokuju, nech su akekolvek, problemy riesim inym zvycajne rozumnejsim sposobom...takze tak...
keby na niekto napadol tak mozno, ale zatial hadam nema kto a preco
Určite by ma nevitocilo slovo skorej nejaký skutok facka osobe ktora je mojmu srdcu blízka ...a tak ked sa pozerám spetne na tu moju bitku
Tancujeme na diskoteke normal v pohode (bol som triezvy) tancujeme v kruhu
Zrazu 4 mladíci nad 18rokov vosli dotoho kruhu tak drzo že reagovaly ci niekdo drgne chceli zámienku ....
Som sa otočil tak bokom kunim a nevšímal zrazu domna drgol niekdo tak silno že som nabural do jednej baby ... to ma nastvalo a zaujal som pevnu pozu...
Ked nabúral domna druhí krat somnou ani nepohlo
Mojou lavor rukou som ho odstrcil a povedal nech sa uvedomi ...
V tom momente namna vybehol so zatatou pestov v ruke vykryl som sa apustil sa doneho.... nejdem sem pisať kdo vyhral prehral alebo akos a ta bitka vývijala pride mi to trápne ale neodisiel som len zo zlomeným vláskom nahlave...
Ked sa nato pozerám speťne hned ako som si uvedomil že prysli vyripovať mal som si ist sadnuť alebo nwm čo Som sa nehal stiahnut na IQ nejakeho sedliaka(respektíve cca 8sedliakov) s bytovky co mu mama a foter chlastaju biju ho doma a on sa ide vyventilovať na diskotéku
ziadna veta.. teda ak by to nebola veta typu "jeden z nas dnes musi zomriet" alebo daco take... osobna sa nebijem, snazim sa vyhnut akymkolvek takymt potyckam... bil by som sa len v pripade, ze by nebolo ine vychodisko a jedina moznost ako prezit by bola anihilacia telesnej schranky oponenta.. teda bud boj o zivot alebo nic.. nieco ako ist a rozbit dakomu nos len preto ze povedal nieco co sa mi nepaci mi pripada krajne barbarske... taktiez by som sa bil keby chcel niekto ublizit mojej rodine, alebo priatelom.. v pripade ze by som celil niekomu kto chcel ublizit mojej piatelke, tak by sa jednalo skor o velmi pomale mucenie ako o bitku hawk
Normalne mam vsetkych v pi..i alednska som mal taku blbu naladu ze keby som nesiel sam v kupe vo vlaku tak by som asi niekoho zbil bezdovodne takze dneska ma mohlo vyprovokovAT hocico ale normalne my moze hovorit kazdy co len chce a bud ho necim odjebem alebo ho mam proste v pi..i...
bezne sa nebijem ale raz ma na zakladke jedna spoluziacka urazala tak som si to s nou vybavila a este som sa pobila s kamsokou na ulici, ale nikto nikde takze ok
strasna provokacia... ak ju dotycny neukonci ani po varovani... vtedy ide dole...lebo je rozdiel provokovanie v ramci srandy, zasmejeme sa ok, dobre... ale skonci sranda a stale do teba len j*be a neda pokoj a proste uz vie ze mi to vadi a nepochopi, ze ma uz tym aj uraza, vtedy sa obhanam nie velmi casto, ale ak treba, tak ...
no bit som sa vedela vzdy len s bratom...resp. on ma bil ale a ja som si naivne myslela ze mu to budem vedet vratit achja hlluuupa
no a inak prave predvcerom som videla poobede jak sa bili taki dvaja mladasi rovno vonku na chodniku a teda nebolo to nic prijemne ani vtipne ani nijake...a este aj vyzerlai jak na drogach
neviem no
kravina tot.
K bitke? ..Keby som mohla tak by som sa začala byť s mojou učiteľkou.. ťava jedna pritrtkaná, tie jej ironické poznámky na mňa už nemôžem ani počuť, minule som sa fakt musela stráášne ovládať
rata sa za bitku i K.O ? a rataju sa pravidelne bitky doma?? /s bratom ci od ocina
ale inak som mierumilovny.. a pacifista a ktovie co este.. niekedy mozno az prilis..
ako @stephan vravi, ze vsetko ide slovne a co nejde slovne este moze ist diplomaticky
inak podobne ako @v3nty myslim, ze by ma nevyprovokovalo nic, kym by si niekto nezacal do ludi mojmu srdcu blizkych..
teda ak by na nich niekto nadaval, urcite by som sa s dotycnou osobou hned nebil, ale ak by im ublizoval sustavne, ci inak nez len hlupymi slovami, svedciacimi o jeho iq, tak by to nemuselo skoncit dobre..
bitka nie, ale k fackám si stačí, aby bol nejaký chlap vtrieravý alebo drzý...naposledy na diskotéke som jednému strelila takú pecku že neskôr keď ma videl šiel radšej velkým oblúkom okolo nenávidím najviac na svete ak si nejaký kokot myslí že si môže dovoliť k ženám čokolvek,chytať za riť a podobne
Ach jezis, nemam rad, ked sa tu hrame na strasne inteligentnych, ze sa nebudeme nikdy bit.
Riesit inteligentne debatou? Kecy.
Neviem ako vy, ale kebyze mi niekto udrie moju zensku, tak sa dopice urcite nebudem len prizerat.
To sa neda debatou vyriesit, rovno by som mu gule urval. Raz ked je niekto debil, tak mu nevysvetlite inak.
k bitke by ma nevyprovokovalo nic....debilne poznamky mam hlboko a zeby si do mna niekto zacinal nieco viac je viac ako nepravedpodobne...a ked ide o moju slabost-priatel tak ked by niekto nieco do neho tak si to vybavi ako chlap on sam za seba, vlastne on by to vybavoval aj o mna keby si niekto hubu obtieral takze vobec ja a bitka nehrozi
@mayo tak to sa dufam nikdy nestane, bo potom berzeker mierumilovny tvor proti mne
i ked ked sa nad tym tak zamyslam.. myslim, ze by som sa nemusel ani cinit, bo ona by si to vyriesila sama, a lutujem toho cloveka ;o)
Ja som sa naposledy bil na základnej aj to bolo len akože. Bil by som sa jedine keby niekto niečo strašné o mojej rodine alebo priateľoch...Aj to až po diplomatickej ceste... @mayo má pravdu...
@mayo pravdupovediac, ja som v porovnani s mojou velmi mierumilovny.. ona je pokojna zvacsa tiez, ale neprajem tomu kto by ju nastval, a uz vobec nie dotkol sa jej..
ono si to uz niekto i vyskusal, co posobi jej hnev
Veta asi žiadna, skôr činy, nejaký útočný pohyb alebo čo, ale najskor by som asi zhodnotil svoje šance a keby to bola nejaká nasypaná gorila by som prchol, ja rýchlo utekám
ked niekto pinda na mna..tak nic zacnem sa smiat ..a neriesim ale ked si niekto zacne do mojich kamosoov tk sa neovladam ale vacsinou len kricim...ja sa nebijem som mierumilovna
no tak keby niekto ubližoval priateľke alebo blízkej rodine tak grrr... ale myslím, že aj keby sa jednalo o priateľov... a samozrejme slovan. za ten by som lámal hlavy.
ale sú to skôr výnimky, extrémy. nikdy by som si nezačal do nikoho prvý, konfliktom sa vyhýbam - doteraz takmer vždy
slova ma vyprovokuju omnoho menej ako ciny.. keby niekto povedal na moju rodinu / priatelov nieco strasne hnusne, alebo by na nich nejak zautocil, tazko by som sa kontrolovala.. myslim ze je to prirodzene.
@alpynus - kokot o tom vieš tak sa láskavo zdrž prijebaných komentárov...
,,a samozrejme slovan. za ten by som lámal hlavy." - to neznamená že teraz sa chodím mlátiť na futbal, hovorím len že som háklivý ak nejaký prijeb nadáva na slovan... vtedy nemám problém ,,lámať hlavy"
ja sa o ziadnu bitku nepokusam...mna by kazdy aspon priemerne fyzicky zdatny clovek prebil aj s rukami za chrbtom ja mozem ublizit akurat tak slovom...co je casto o dost horsie
Ale len tak mimochodom.... viete čosami pači nabitke ? Ten adrenalín jeto taky neskutočny pocit nwm to popísať Nehovorým že sami paci nasilie a žeby sm ho kvoli tomu pocitu vyhladaval da sa to vyvolať aj inak .... Proste ten adrenalín v krvy spomali sati srdce ,tunelový efekt to jest nevnimate nič okolo seba iba nepriatela .....a ked ste už zapalený dobitky a dostaneťe ranu ktoru poriadne ani nevnímate je to fakt dobrý pocit...ale potom nadruhí den už to dobry pocit není
Pretých čoma nechapu ,nevyhladávam konflikty , necem ubližovať druhím ludom ani sebe , ale je to taky zvláštny druch adrenalínu Tieš sami anpriklad strasne paci pocit pádu namotorke alebo s bicykla spomaly sa vam svet zacne byť srdce a z pol stotinoveho padu mate zrazu dvojsekundový Alebo skok z vysokej saly domora....tieš neopisatelný pocit Adrenalín je asi natej bitke jediná pozitývna vec Ktorú nanej vidím ja
Pls nereagujte komentamy si nasilnýk a podobne určite kdo to zazil tak ma pochopí teda dúfam Akne berte z humorom
Ps - rýchla jazda na aute teš adrenalín Pretých čo nechápu
no tak neviem ale ja som ten typ co si vsetko strasne berie a kedze som strasne hakliva ak si niekto so mna robi srandu a uraza ma tak to proste nedokazem vydrzat...bo som taka ze keby to necham tak hned by som zacala rozmyslat nad tym ze som asi nejak menejcenna od ostatnych....tak preto to proste nedokazem ignorovat
Nepotrebujem veľa aby som mala chuť niekomu fakt že upraviť ciferník, ale väčšinou sa ovládnem. Ale hneď by som sa pobila keby niekto urazil niekoho z mojich priateľov a verte že dotyčný by na to len tak nezabudol...
určite mám chuť fláknuť môjmu fotrovi,pretože to je neuveriteľný kretén. ale pri akej príležitosti? asi keď si nejaký zasran myslí, že je najmúdrejší na svete a začne trepať kraviny do vetra,alebo by som ručne stručne vysvetlila sliepočkám o čom je naozaj život. rozhodne si nenechám skákať po hlave, som dosť výbušná
iba keby ma niekto vyprovokoval do takych nervov zeby som nevedela co robim inak sa snazim mat vybusnost pod kontrolou a nie som ani nejaka bitkarka :p maximalne by som niekoho zrazila na zem alebo sa bila az vtedy, keby zacal ten druhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale tak veta ja neviem ako to čo si napísala, to nie... ale niečo, čo je vlastne mojou slabinou... ako hudba, literatúra, matematika a geografia... potom síce vyzerám ako namyslená, ale tak čo... je to moje...
a samozrejme ako som už spomínala keď mi napadnú kamaráta/kamarátku... proste nenechám pindať na niekoho, koho mám fakt rada... a ešte ak mu ten dotyčný nejako ublíži, hlavne fyzicky... ak niekto začne ubližovať fyzicky niekomu, na kom mi fakt že záleží tak chytím amok a bijem sa hlava nehlava...
ale skor ma vie vytocit ked sa robi neco nejakej babe nato som extra haklivy...
a inak presne ako @sp33dy..to plati o kamoskach alebo kamosoch,inak som nekonfliktny typ
keby na niekto napadol tak mozno, ale zatial hadam nema kto a preco
to by musel byt uz vazne extrem, aby som niekoho zmlatila.
Určite by ma nevitocilo slovo skorej nejaký skutok facka osobe ktora je mojmu srdcu blízka ...a tak ked sa pozerám spetne na tu moju bitku
Tancujeme na diskoteke normal v pohode (bol som triezvy) tancujeme v kruhu
Zrazu 4 mladíci nad 18rokov vosli dotoho kruhu tak drzo že reagovaly ci niekdo drgne chceli zámienku ....
Som sa otočil tak bokom kunim a nevšímal zrazu domna drgol niekdo tak silno že som nabural do jednej baby ... to ma nastvalo a zaujal som pevnu pozu...
Ked nabúral domna druhí krat somnou ani nepohlo
Mojou lavor rukou som ho odstrcil a povedal nech sa uvedomi ...
V tom momente namna vybehol so zatatou pestov v ruke vykryl som sa apustil sa doneho.... nejdem sem pisať kdo vyhral prehral alebo akos a ta bitka vývijala pride mi to trápne ale neodisiel som len zo zlomeným vláskom nahlave...
Ked sa nato pozerám speťne hned ako som si uvedomil že prysli vyripovať mal som si ist sadnuť alebo nwm čo Som sa nehal stiahnut na IQ nejakeho sedliaka(respektíve cca 8sedliakov) s bytovky co mu mama a foter chlastaju biju ho doma a on sa ide vyventilovať na diskotéku
vtedy za seba neručím...
no a inak prave predvcerom som videla poobede jak sa bili taki dvaja mladasi rovno vonku na chodniku a teda nebolo to nic prijemne ani vtipne ani nijake...a este aj vyzerlai jak na drogach
neviem no
kravina tot.
ale inak som mierumilovny.. a pacifista a ktovie co este.. niekedy mozno az prilis..
ako @stephan vravi, ze vsetko ide slovne a co nejde slovne este moze ist diplomaticky
inak podobne ako @v3nty myslim, ze by ma nevyprovokovalo nic, kym by si niekto nezacal do ludi mojmu srdcu blizkych..
teda ak by na nich niekto nadaval, urcite by som sa s dotycnou osobou hned nebil, ale ak by im ublizoval sustavne, ci inak nez len hlupymi slovami, svedciacimi o jeho iq, tak by to nemuselo skoncit dobre..
//vydrzim vela, ale potom je to velmi zle
Riesit inteligentne debatou? Kecy.
Neviem ako vy, ale kebyze mi niekto udrie moju zensku, tak sa dopice urcite nebudem len prizerat.
To sa neda debatou vyriesit, rovno by som mu gule urval. Raz ked je niekto debil, tak mu nevysvetlite inak.
i ked ked sa nad tym tak zamyslam.. myslim, ze by som sa nemusel ani cinit, bo ona by si to vyriesila sama, a lutujem toho cloveka ;o)
@mayo má pravdu...
ono si to uz niekto i vyskusal, co posobi jej hnev
ale sú to skôr výnimky, extrémy. nikdy by som si nezačal do nikoho prvý, konfliktom sa vyhýbam - doteraz takmer vždy
A často práve ten Slovan je zámienkou na dosiahnutie extázy radosti pri kopaní 'nepriateľov Slovanu' tupcov ako Ty.
,,a samozrejme slovan. za ten by som lámal hlavy." - to neznamená že teraz sa chodím mlátiť na futbal, hovorím len že som háklivý ak nejaký prijeb nadáva na slovan... vtedy nemám problém ,,lámať hlavy"
Pretých čoma nechapu ,nevyhladávam konflikty , necem ubližovať druhím ludom ani sebe , ale je to taky zvláštny druch adrenalínu Tieš sami anpriklad strasne paci pocit pádu namotorke alebo s bicykla spomaly sa vam svet zacne byť srdce a z pol stotinoveho padu mate zrazu dvojsekundový Alebo skok z vysokej saly domora....tieš neopisatelný pocit Adrenalín je asi natej bitke jediná pozitývna vec Ktorú nanej vidím ja
Pls nereagujte komentamy si nasilnýk a podobne určite kdo to zazil tak ma pochopí teda dúfam Akne berte z humorom
Ps - rýchla jazda na aute teš adrenalín Pretých čo nechápu
Ale inak som občas aj mierumilovná