ja spinkaaam pobede okolo štwtej...a wečer som aj tak unawenaa...a potrebuwal bi som nejakee kameenki na prečistu duše lebo sa mi sniwaju hrozne wolowini...
Ja chodím zvyčajne medzi 00:00 - 02:45 Ale dosť sa mi stáva, že to preženiem až do 04:00..a potom, že budík o 06:00..vstávaj zlatino do školy.. Ale stalo sa mi už aj že som šel spať o 06:00..a to bol des..tak som sa vyjebal na celú školu..a celý deň spal..až do 19:00..nemám rád takéto namáhačky
ja som šla spať včera okolo druhej a vladzem ledva udržať hlavu na krku. Spavať chodim tak v rozpäti 0:00-2:30 a vstavam o 6:00 ...ale keď ja neviem isť skor spať. vždy si ešte na niečo spomeniem ...
Zavisi...v normalny obycajny den medzi 00:00-2:00,obcas idem aj cez tyzden vonku ,tak to potom okolo 3:00-4:00 a cez vikendy som v posteli najskor o 6:00...
A vstavam kazdy den inak,ono sa to neda takto povedat....
Ale vtedy som sa myslim nezapojila, tak ak to naozaj niekoho zaujíma..tak okolo 22:00-22:30 prídem domov, umyjem zuby, prezlečiem sa a padnem do postele...
no ako sa podarí... niekedy o desiatej, jedenástej...keď som moc unavená aj o deviatej. Telku nepozerávam. Na počítači nie som...mám ho dosť v robote. Vstávam buď o pol šiestej, o šiestej...ako kedy... vyspatá som, lebo už som si zvykla..a cez víkend nedokážem už spať dlhšie ako do ôsmej...
hmm tak stale som chodila spat okolo tzej desiatej vecer,ale teraz stale asi tak dve tri hodinky potelefonujem s priatelom a az potom idem spat... a rano vstavam o 6 20. ale cudne je ze nesom unavena rano.
ja spim casto uz aj o deviatej pol desiatej,bo vstavam pred piatou a to pridem o pol druhej domov a ledva oci otvorene...takze ist spat neskor je pre mna neskutocne utrpenie a rano v buse mi tak hlava lieta az sa smejem sama na sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Okrem pondelku, vtedy vstávam o šiestej ráno.
o pol 11 sm nesla spat ani nepamatam
A chodim spavat rozne, niekedy az tak okolo jednej, druhej...
Ale chápem, že sa nedá mať prehľad o všetkých diskusiach.
Ale dnes pojdem mozno o tej 2 pol 3, lebo piseme zajtra zo 6 maturitnych tem a ani som ich este necitala.
Ale zajtra to samozrejme dospim
ja som šla spať včera okolo druhej a vladzem ledva udržať hlavu na krku. Spavať chodim tak v rozpäti 0:00-2:30 a vstavam o 6:00 ...ale keď ja neviem isť skor spať. vždy si ešte na niečo spomeniem ...
A vstavam kazdy den inak,ono sa to neda takto povedat....
Ale vtedy som sa myslim nezapojila, tak ak to naozaj niekoho zaujíma..tak okolo 22:00-22:30 prídem domov, umyjem zuby, prezlečiem sa a padnem do postele...
Ked je vikend, prazdniny tak medzi 1:00 az 3:00
ale nee fuj