Napríklad, vysávate každý deň aj keď na zemi nie je špina, aby ste tej špine predišli. Alebo vysávate až keď už je badateľne na zemi nejaký ten chuchvalec prachu a pod.?
Vysávam cca 4x týždenne lebo je to moja úchylka, vysavač stál viac než notebook čo používam
Ostatné upratovanie aj s vysávaním je raz za týždeň 4-6 hodín
No bohužial, vyzerá to tu už fakt katastrofálne musím sa priznať, bordel je tu jak hovado a mne sa do toho vôbec nechce aj plafón budem musieť asi pozametať
...ale mávam aj obdobia keď sa snažím dať si dokopy životný režim a zadám si niečo na štýl raz za dva dni prinajmenšom pozametať, ideálne aj povysávať", alebo tak. to mi obvykle vydrží tak dva týždne.
Tak veci si po sebe odlozim viackrat denne, nech nie su vsade pohadzane saty/papiere/kozmetika, ale priznavam, ze vysavam raz tyzdenne, co mi pride malo, ale nenavidim to
A proste take velke upratovanie vsetkeho, co je ocistitelne, je raz tyzdenne cez vikend, kuchyna viac podla potreby
furt, lebo som neurotik úplný. robím z domu, každý deň trošku poprokraatinujem upratovaním a až potom začnem pracovať a mám rada čisto v kúpelke, kuchyni, mám rada čistú podlahu, žijem s mačkou, takže musím často meniť postelné a prať bytový textil takže nejak priebežne všetko robím
Už som sa v tomto smere zlepšila, kedysi som dokázala dlho žiť v celkom veľkom neporiadku, teraz vysávam 2-3x do týždňa, aj prach utriem tak 2x do týždňa a čo je veľký zázrak naučila som sa umývať riad keď dojem, lebo som ho kopila vždy aj deň-dva ... Celkom pekne to tu vyzerá , spolubývajúca ma trochu vyškolila v tomto smere.
Keď sa mi chce..niekedy odpracem už pár vecí keď niekde nechám a inokedy to mám tak aj pár dní a je mi to jedno...ale bývam sama takže nikoho tým neobmedzujem pri niekom ďalšom by som to tak nenechala asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ostatné upratovanie aj s vysávaním je raz za týždeň 4-6 hodín
A proste take velke upratovanie vsetkeho, co je ocistitelne, je raz tyzdenne cez vikend, kuchyna viac podla potreby