Kedy k***a bude aktualizácia Androidu 5.1 na LG G3?
Nemá o tom niekto nejaké info? Na tomto žebráckom Slovensku neexistuje ani žiadna normálna podpora čo sa Androidu týka, proste nič. Všetko len v zahraničí. Na internete milióny diskusií jak bude vypustený vo februári, už je pol apríla a stále nič.. Nemám
@yoss no sú Viem že sú aj horšie veci o to pokoj, ale načo som vyhodil 500€ za telefón, v ktorom mi "vďaka" novému Android 5.0 zmizlo 50% funkcií, telefón mám 3 mesiace a naplno som si ho užil týždeň. To už 3310 má lepšie možnosti.. a sľubujú, že v 5.1 bude všetko opravené a ten je furt v nedohladne..
@adka25 Aký typ? .. Inak to veľmi záleží aj od kusa aký sa ti dostane do rúk.. Preto každý jeden človek má na každú inú značku rozličný názor.. Ja som mal pred týmto Samsungy a so žiadnym som nemal problém a kamarát na nich nadáva. To isté aj trebárs s Nokiami. Kolega má Lumiu 920 a stále mu zamŕza a najlepšie na tom je, že má vstavanú baterku, takže musí počkať kým sa mu nevybije a povedal, že Nokiu už nikdy viac a niekto si ich zas nevie vynachváliť aké sú to super telefóny.. Moja má LG už asi 3 roky a zatiaľ žiadny problém.. Zavisí to hodne od toho na aký model natrafíš .. Ja mám toto G3 už niečo cez 3 mesiace a bol vypnutý asi trikrát.. Inak frčí aj celý mesiac, bez nejakého seknutia, alebo reštartu. Spokojný som, ale ten Android 5.0 mi ho neskutočne orezal a začali mi padať aplikácie a všetko je sľúbené že to opravia v tej novej aktualizácii, tak od februára čakám....
Na LG G3 Nebude Aktualizácia na 5.1 , Na LG G3 Bude už finána 6.0 verzia !!!!! neoplatí sa dávaať na ten model 5.1 verziu ,keť je otázka pár mesiacov od vydania 6.0 verzie androidu z kodovým označením M.
Android M sa tiež zameria sa predovšetkým na optimalizáciu s rýchlosťou a životnosťou batérie centrálne na základe skúseností.!!! Stačí takáto odpoveť ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@adka25 tak tak ďakujem
Na LG G3 Nebude Aktualizácia na 5.1 , Na LG G3 Bude už finána 6.0 verzia !!!!! neoplatí sa dávaať na ten model 5.1 verziu ,keť je otázka pár mesiacov od vydania 6.0 verzie androidu z kodovým označením M.
Android M sa tiež zameria sa predovšetkým na optimalizáciu s rýchlosťou a životnosťou batérie centrálne na základe skúseností.!!! Stačí takáto odpoveť ??