vsak na petra a pavla sa davalo vysvedcko alebo tam niekedy...staci kalendar....na pc urcite mas...hej tam,pri hodinach!..kukam,ze pravdepodobne 29. bude tento rok
a znamky maju byt uzatvorene tak 2 tyzdne pred koncom sk.roka...to ti uz pocitat nejdem.... nechodila si na zakladku??? nikdy? neviem ako u vas,ale u nas trvala 8/9 rokov a stale trva a ten cas je podla mna sakra dlho.
okrem toho v dnesnej dobe ma skoro kazda skola stranku(ak nie kazda) a tam ma tieto ,,vyznamne datumy,, zapisane
@luthien fakt? ja som mala včera posledný zápočet, už len dve seminárky napísať a poslať, dve skúšky urobiť a dovi.. ale to bude masaker :/ prvú mám v pondelok
@ladyfox moja skola je uplne ........... vsetci uz maju polovicu skusok za sebou a my z niektorych predmetov este ani termin zapctu nemame. O terminoch skusok mozem len snivat (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a znamky maju byt uzatvorene tak 2 tyzdne pred koncom sk.roka...to ti uz pocitat nejdem.... nechodila si na zakladku??? nikdy? neviem ako u vas,ale u nas trvala 8/9 rokov a stale trva a ten cas je podla mna sakra dlho.
okrem toho v dnesnej dobe ma skoro kazda skola stranku(ak nie kazda) a tam ma tieto ,,vyznamne datumy,, zapisane